Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/01-08   -   Pressemeddelelse

Just-Eat åbner I Sverige...

Just-Eat er Europas største madportal på Internettet. På portalen kan man som kunde sidde i ro og mag og foretage sin madbestilling hjemmefra.

Just-Eat formidler ordren ud til den valgte restaurant som forbereder og leverer maden direkte hjem til kunden. Sitet går Online den 15. Januar 2008.

CEO Nordic, Morten Larsen, Just-Eat udtaler, - Med opstart i Sverige starter vi den nordiske ekspansion som længe har været planlagt. Just-Eat formidler nu flere end 1 million måltider om måneden i Europa, disse fordeler sig over Danmark, England, Holland, Island og snart Sverige.

Just-Eat.dk ApS har I Danmark etableret aftale med omkring 950 restaurationer i mere end 210 byområder i Danmark og er den absolut største på markedet. Just-Eat.dk visionen er at alle skal kunne bestille sin pizza, sin sandwich eller hvad man ellers måtte have lyst til, direkte på internettet, for derved at undgå telefonkø, få overblik over restaurationens menukort samt undgå fejlinformation ved bestilling.

I alt er over 100 medarbejdere aktive i Just-Eat koncernen.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire