Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/01-09   -   Pressemeddelelse

3 pizzaer i sekundet...

Vanen tro brugte en stor del af danskerne fastfood til at dulme tømmermændene 1. januar.

Ordrerne strømmede ind fra morgenstunden til sent ud på aftenen. Der blev i de travle timer omkring aftensmadstid formidlet 3 bestillinger pr. sekund, hvilket gør 1. januar 2009 til den bedste dag i Just-Eat's historie.

På hele dagen blev der via Just-Eat.dk formidlet flere end 70.000 måltider til sultne danskere., og ud fra alle disse ordrer, har Just-Eat mulighed for at lave "alle tiders hitliste" over de mest spiste/solgte typer mad 1. januar

1. Pizza
2. Burger
3. Grillkylling
4. Pommes frites
5. Nachos

Adm. direktør Morten Larsen udtaler: "Der har været et utroligt godt samarbejde mellem Just-Eat og de 1030 restauratører over hele landet. Set i lyset af den enorme travlhed har restauranterne formået at levere fastfood og andre former for mad til de mange tusinde brugere, som valgte at bestille via Just-Eat den 1. januar 2009.

I dag er vores udvalg af restauranter vokset, så det nu er muligt at bestille mad fra hvert et verdenshjørne. Vores nye udvalg gør det muligt at få lækkert, sundt og varieret mad alle ugens 7 dage - endda også til frokost.

Just-Eat.dk ApS har i Danmark etableret aftale med omkring 1.030 restaurationer i mere end 210 byområder i Danmark og er den absolut største på markedet.

600.000 måltider formidles gennem Just-eat.dk hver måned. Just-Eat har siden opstarten formidlet flere end 15.000.000 måltider, hvilket vidner om, at Just-eat.dk er Danmarks foretrukne sted at bestille mad over internettet.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire