Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/04-12   -   Pressemeddelelse

Just-Eat sælger andel i svensk takeawayportal

Just-Eat har solgt sin andel i den svenske takeawayportal Online Pizza. Pengene fra salget vil nu blive investeret i de markeder, hvor Just-Eat i forvejen opererer.

I 2011 udvidede Just-Eat sine forretninger markant med overtagelsen af syv takeaway-virksomheder verden over, og i januar 2012 indgik Just-Eat tilmed et joint venture med det markedsledende firma Alloresto i Frankrig. De mange udvidelser af forretningen efterfølges nu af salget af andelen på 18,5 procent af det svenske Online Pizza.

- Online takeaway boomer i takt med, at lokale restauranter tager e-handel mere og mere til sig. Vores investering i Online Pizza har givet et attraktivt udbytte, som vil blive investeret i den fortsatte udvikling af de markeder, vi allerede opererer i, så vi kan cementere vores position som den største spiller på det globale marked for online takeaway, siger Klaus Nyengaard, der er CEO for Just-Eat.

Efter salget af andelen i Online Pizza opererer Just-Eat, der startede i Danmark, nu i 15 forskellige lande.

Relevant information

http://www.just-eat.dk


Pressekontakt


Firma

Just-Eat.dk ApS
Sauntesvej 13
2820 Gentofte, Danmark

  +45 26 70 32 06
  +45 26 70 32 06

http://www.just-eat.dk

Modtag nyheder fra Just-Eat.dk ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire