Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/08-10   -   Pressemeddelelse

Prins Henrik åbner JYSK-butik i Kina

der sit besøg i Kina har Hans Kongelige Højhed Prins Henrik i dag officielt åbnet JYSKs butik nummer fire i landet - i Beishangfang i den vestlige del af Shanghai.

I april åbnede Lars Larsen den første JYSK-butik i Kina, og i dag har Hans Kongelige Højhed Prins Henrik besøgt butik nummer fire, som han officielt åbnede. JYSK planlægger i år at åbne 10 butikker i Shanghai og forventer på sigt, at der er plads til flere hundrede JYSK-butikker i Kina.

Billedtekst 'Prins Henrik 1':
Snoren klippes - fra venstre: Generalkonsul i Shanghai Susanne Hyldelund, Country Manager for JYSK i Kina - Jakob Sonnenberg, H. K. H. Prins Henrik, udlejer af indkøbscentret som JYSK lejer sig ind i - Mr. Chen og Retail Manager for JYSK i Kina - Henrik Jensen.

Billedtekst 'Prins Henrik 2':
H. K. H. Prins Henrik blev interviewet af kinesiske journalister i forbindelse med åbningen. Spørgsmålene gik blandt andet på, at JYSK blev udnævnt til Kongelig Hofleverandør tidligere i april i år. JYSK havde i dag også premiere på sit Kongelig Hofleverandør-logo, som JYSK vil bruge i sin markedsføring i Kina - se det på billedet i øverste højre hjørne.

Relevant information

http://www.jysk.dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

JYSK A/S
Sødalsparken 18
8220 Brabrand, Danmark

  40905493

http://www.jysk.dk/

Modtag nyheder fra JYSK A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire