Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/03-11   -   Pressemeddelelse

Vikingerne kommer og quizzer

I mange år har quiz-spillene været henvist til stuebordet i de små hjem. Her har brikker, spørgsmålskort og terninger fløjet rundt sammen med hånende bemærkninger som: "ved du ikke engang det?", "du skal have dine skolepenge tilbage" osv. De selvsamme spil ligger nu i skuffen, fordi "vi har set spørgsmålene!".

På nettet har det samme billede tegnet sig i flere år. Enkelte quizzer er dukket op, men er hurtigt blevet forladt igen, fordi "stakken er blevet vendt" og de samme spørgsmål præsenteres igen og igen.
Måske hænger alle spørgsmål ikke ved hver gang. Men lige præcis nok til det er irriterende.

Iværksætter Mads Kristensen fra Viborg besluttede i sommeren 2010, at det skulle være slut! Han ville skabe et permanent samlingssted for quiz-elskere på nettet. Nu er tankerne endelig omsat til handling.

Ved at kombinere det klassiske quiz-spil med moderne statistik, har han skabt et online quiz-univers, hvor:

- Ingen bruger ser det samme spørgsmål to gange
- Venner og bekendte kan udfordres uafhængigt af tid og sted
- Der er gode statistikker, så du hele tiden ikke kun kæmper mod vennerne - men også mod dig selv, ja faktisk mod hele Danmark!
- Spørgsmålene ikke bliver gamle og uaktuelle
- Sværhedsgraden på spørgsmålene justeres løbende, så ingen spørgsmål er for lette eller svære

Hvordan spiller man?
Universet i spillet er bygget op om vikinger. Man starter som baby-viking, og avancerer i graderne efterhånden som man besejrer vennerne i paratviden i en af de 10 forskellige kategorier (sport, aktuelt, film & tv, musik mv.)

Udfordreren vælger kategori, og efter at have besvaret de 10 spørgsmål, sendes de over til modstanderen som besvarer de samme 10 spørgsmål. Vinderen er den, der har svaret flest rigtigt.

Hvad koster det?
Som bekendt er ingenting gratis - heller ikke vikingequiz. I vikingequiz koster det "guldmønter" at udfordre vennerne, mens det er gratis at blive udfordret.
For at få guldmønter, kan du vælge enten at bidrage til siden med nye spørgsmål, eller du kan vælge at købe dem med nutidig valuta (hvis du betaler koster det 1 krone at sende en udfordring af sted).

Udover selve quiz-funktionaliteten får du også en lang række lækre "features" som f.eks. grafisk svarstatistik på de spørgsmål du selv opretter, mulighed for at sætte en grænse op for, hvor ofte du vil modtage mails, et beskedsystem, medaljer (hvis du er dygtig), iPad-venligt design (ingen flash) og meget, meget mere!

Eller med Mads' egne ord: "De hånlige quiz-bemærkninger har nu for alvor indtaget nettet!".

Relevant information

http://www.vikingequiz.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Kadema
Overgårdsvej 4
8800 Viborg, Danmark

  40681493
  40681493

http://www.kadema.dk

Modtag nyheder fra Kadema på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire