Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/05-12   -   Pressemeddelelse

Ejerskifte på Kallehavegaard Badehotel i Løkken

Birgitte Messmann har overtaget Kallehavegaard Badehotel i Løkken efter Inge Justesen, som har ejet badehotellet de sidste 20 år.

Birgitte har været i branchen i mange år: det sidste halvandet år har hun været forpagter på Restaurant Fyrklit i Hirtshals, og før da, drev og ejede hun Hotel Phønix i Hjørring i 16 år.

"Kallehavegaard Badehotel" har 40 værelser i "gammeldags badehotel-stil", og den autentiske stil skal helt klart fortsættes. Der er i hovedbygningen en hyggelig restaurant med ca. 120 siddepladser og en café med plads til ca. 50 gæster, - så udover a la carte servering giver det også mulighed for afholdelse af private fester og selskaber.

Café'en er blevet gennemrenoveret, da lokalet ved overtagelsen var indrettet som cafeteria, men nu har vi fået en hyggelig café udsmykket med gamle ting og sager, og holdt i lyse "sommerlige farver", siger Birgitte.

"Da vi naturligvis gerne vil have, at folk skal komme og se den nye café, tilbyder vi i øjeblikket hver dag et meget favorabelt åbningstilbud som jeg forventer jeg mig rigtig meget af" siger Birgitte
"Der er i Løkken mange overnatningsmuligheder, men det er primært sommerhuse og ferielejligheder, så da Kallehavegaard er et hotel, tror jeg helt sikkert, at der er et marked for det, og det er planen, at sælge værelser udover selve højsæsonen, og at have restauranten åben mere eller mindre hele året." afslutter Birgitte

Der holdes reception onsdag den 16. maj kl. 13.00 - 16.00


Relevant information

http://kallehavegaard.dk


Pressekontakt


Firma

Kallehavegaard Badehotel
Søndergade 80
9480 Løkken, Danmark

  98991030
  40836988

http://kallehavegaard.dk

Modtag nyheder fra Kallehavegaard Badehotel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire