Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/09-10   -   Pressemeddelelse

Ny universitetsrangliste ser dagens lys

Endnu en universitetsranking blev offentliggjort i denne uge. Det Britiske tidsskrift Times Higher Education har indgået et samarbejde med forlaget Thompson Reuters om en ny rangliste for universiteter. Københavns Universitet er placeret som nummer 177 i verden.

Ranglisten er baseret på en ny opgørelsesmetode. Den adskiller sig særligt ved at lægge vægt på universiteternes økonomiske rammevilkår: offentlige forskningsbevillinger, private fondsdonationer, kommercialisering af forskning og uddannelsesfinansiering. Desuden vægtes videnskabelige citationer højt, ligesom der er fokus på antallet af færdiguddannede ph.d.

Læs mere på www.thes.co.uk

Andre ranglister
I denne uge er der også offentliggjort en rangliste over universiteternes forskningspublicering af Higher Education Evaluation & Accreditation Council of Taiwan, hvor KU er nummer 54 i verden. I sidste uge placerede QS World University Rankings KU som nummer 45 på deres liste.

Relevant information

http://www.ku.dk


Pressekontakt


Firma

Københavns Universitet
Nørregade 10, postboks 2177
1017 København K , Danmark

  35 32 26 26

http://www.ku.dk

Modtag nyheder fra Københavns Universitet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire