Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/08-13   -   Pressemeddelelse

Sæt fokus på Økonomi og Regnskab i virksomheden

Ringsted og Køge Erhvervsservices tilbyder et Fokuskursus i Økonomi og Regnskab, som skal hjælpe selvstændige og iværksættere med at få styr på økonomien.

På kurset lærer du, hvad der skal til for at styre virksomhedens økonomi. Emner som bogføring, budgetter, moms og skattefradrag er på dagsordenen - og du lærer at lave et skattemæssigt årsregnskab fra A-Z.

Kurset henvender sig både til nystartede, iværksættere og mere erfarne erhvervsdrivende og deltagelse kræver ingen forudgående kompetencer indenfor regnskab. Virksomheder både fra Ringsted og Køge kommuner er velkomne til at deltage.

Der er penge at spare for virksomhederne
Mange, især nystartede virksomheder, anser økonomistyring for en af de sværeste ting ved at drive virksomhed - og ofte er det ikke det, der har den største interesse. Men ved at gøre en lidt større indsats netop her, er der meget at hente.

"Hvorfor betale andre i dyre domme for at lave det regnskabsmæssige i din virksomhed, når du kan lære at lave det meste selv og dermed spare tusindvis af kroner hvert år? Ud over at spare penge får du tilmed overblik over virksomhedens økonomi, hvilket i sig selv er meget, meget væsentligt! Selvom du har valgt at hyre en revisor, kan det ikke anbefales kraftigt nok at sætte sig ind i sagerne. Det er i sidste ende DIN økonomi, det handler om", udtaler Andreas Stahlberg, kursusleder på Fokuskurset i Økonomi og Regnskab.

Andreas Stahlberg, erfaren revisor og tidligere skattekonsulent guider kursisterne rundt i økonomistyringens univers. Han ved, at det er vigtigt at gøre tingene let tilgængelige og brugbare for kursisterne. Derfor vil kurset også bestå af konkrete øvelser, hvor kursisterne selv får "jord under neglene".

"Når vi har kontakt med virksomhederne i det daglige, især de nystartede, er det tydeligt, at de ofte har et behov for at få hjælp til økonomistyringsdelen. Økonomien er jo fundamentet i enhver virksomhed, og det er afgørende at den fungerer", udtaler Lisbeth Eichen, erhvervskonsulent fra Ringsteds Erhvervsservice

Fakta
Tid og sted
Regnskabskurset starter onsdag den 4. september og løber over de følgende 3 onsdage. Alle dage kl. 18-21.30.

Regnskabskurset holdes på:

Den Kreative Matrikel
Garnisonen 38
4100 Ringsted

Tilmelding
Tilmeld dig via https://ringsted.nemtilmeld.dk/30/
Det koster 800 kr. at deltage på kurset. Det er ikke muligt kun at deltage på enkelte moduler.

Kurset er forbeholdt borgere og virksomheder i Køge og Ringsted kommuner.

Kontakt
For flere oplysninger kontakt erhvervskonsulent Lisbeth Eichen på telefon 40 64 73 40

Relevant information

http://www.koegeerhvervsservice.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Køge Erhvervsservice
Galoche Alle 15, 1
4600 Køge, Danmark

  +45 56 67 21 15

http://www.koegeerhvervsservice.dk

Modtag nyheder fra Køge Erhvervsservice på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire