Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-09   -   Pressemeddelelse

Sex and the City-fans glæder sig

Det behøver ikke koste 50.000 at ligne Carrie Bradshaw fra Sex and the City: The Movie, når du går op ad kirkegulvet denne sommer!

På internetsiden net-a-porter, kan man købe den fantastiske brudekjole for over 50.000 kroner, men Sex and the City-fans kan glæde sig over, at Sarah Danielle, et førende internationalt brudekjolemærke, har designet en brudekjole inspireret af den kjole, som Vivienne Westwood forærede Carrie, da hun skulle giftes med Mr. Big. Denne kjole, som er et overdådigt brus af knitrende og skinnende taft kan fås til en femtedel af prisen, nemlig 10.200 kroner hos Brudesalonen Kennedys i Århus.

"Når en ægte Sex and the City-fan ser denne brudekjole, er hun slet ikke til at styre," smiler Signe Marie Jeppesen, indehaver af Brudesalonen Kennedys, som er eneste forhandler herhjemme, der har kjolen hængende i forretningen, og hun fortsætter grinende: "Typisk prøver en brud 15-20 forskellige brudekjoler, men når denne kommer frem, er der stor begejstring, og så vil hun ikke prøve flere."

Der er ingen tvivl om, hvor inspirationen er hentet fra, men selvom den ligner Vivienne Westwoods kjole fra filmen, så er der ikke tale om en kopi. Designere henter inspiration fra hinanden og deres omgivelser, og det overdådige og pompøse er jo netop oppe i tiden i kontrast til alt det enkle.

Signe Marie var ikke i tvivl om, at Danmark var klar til denne kjole, da hun så den første gang til et show i England sidste sommer.
"Kjolen er så speciel og fantastisk, og den passer perfekt til vores filosofi om, at brudene skal kunne finde alle stilarter - lige fra det klassiske til det mere vovede. Denne kjole fra Sarah Danielle går fint i spænd med vores brudekjoler fra Valentino, Elie Saab og Kirstie Kelly for Disney's Fairy Tale Collections, og er for bruden, der tør en del mere end andre."

Relevant information

http://www.Kennedys.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Kennedys
Astervej 9
8471 Sabro, Danmark

  +45 86 49 52 00
  +45 60 66 63 45

http://www.kennedys.dk

Modtag nyheder fra Kennedys på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire