Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/08-11   -   Pressemeddelelse

Ketsler Institut udgiver en ny type øl, Harpestrengs Kvan Øl

Ikke tidligere er der i Danmark lavet en øl der indeholder ren Kvan. Kvan er en urt som vikingerne brugte flittigt fordi den kunne bruges til alt fra madlavning, til øl og slik. Hele planten kan bruges, lige fra roden til blomsterne. Desværre er Kvanen gået i glemmebogen de sidste par hundrede år, men nu genoplives planten via Kvan Kompagniet, som er ideudvikler af Kvan øllet. Kvan kan bruges til salater, til slik (bolcher), til snaps eller øl og som duftende urt i duftposer. Ligeledes kan den drikkes som en god velsmagende urtethe.

Nu kan Harpestrengs Kvan Øl købes i Roskilde og omegn og på Sagnlandet i Lejre.
Harpestreng var den første danske læge, som døde i 1244 i Roskilde. Han beskrev for første gang om Kvan planten og dens mange anvendelses muligheder i sin urtebog fra 1200-tallet.
Der findes en Harpestreng Medicinsk Urtehave på Sagnlandet i Lejre og man kan læse om det på www.herbacin.dk.

Prøv at købe Harpestreng Kvan Øl i Sagnlandets butik, Lejre eller i Roskilde hos Holte Vinlager på Ringstedgade. Smagen er vidunderlig og frisk med lang eftersmag. Øllet er på 5,7% og er på 50cl flasker. En rigtig lækkerbisken af den sjældne type.

Relevant information

http://www.ketsler.dk


Pressekontakt


Firma

Ketsler Institut
Sandbanken 43
4320 Lejre, Danmark

  50806996

http://www.ketsler.dk

Modtag nyheder fra Ketsler Institut på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire