Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/10-09   -   Pressemeddelelse

Danmark taber terræn på Facebook

Det er en saga blot, at Danmark er verdens største Facebook land. I gennem de sidste måneder har Facebooks globale vækst gjort, at Danmark er dumpet helt ud af top 3. Både i Norge, Canada og Island er en større andel af befolkningen aktive Facebook brugere.

Det er ikke fordi danskerne bruger Facebook mindre end før. På verdensplan har Facebook blot set en rekordhøj vækst i brugertallet de seneste måneder, hvor 5 mio. nye brugere er kommet til hver eneste uge.
(Citat Rasmus Møller-Nielsen, Adm. Direktør. Komfo)

På verdensplan har Facebook nu over 300 mio. aktive brugere og er klart verdens største sociale netværk - og er i princippet verdens fjerdestørste land målt på "indbyggere".

Facebook er stadig et meget nyt fænomen og det er en stor fejl at tro, at Facebook blot er noget midlertidigt. Facebooks tilstedeværelse i vores hverdag vil vokse i de kommende år og kan udvikle sig til at spille en lige så dominerende rolle som Google.
(Citat Rasmus Møller-Nielsen, Adm. Direktør. Komfo)

Så det er muligt, at Danmark taber terræn på verdensplan, men det skal altså ikke nødvendigvis ses som et tegn på, at Facebook er blevet uinteressant for danskerne. Det er blot blevet ligeså interessant for resten af verden.

Kilde: www.insidefacebook.com
Om Komfo: Komfo er en dansk IT- og rådgivningsvirksomhed med Facebook-platformen som speciale.

Relevant information

http://www.komfoapps.com



Pressekontakt


Firma

Komfo
Åboulevard 40, Gårdhuset
2200 København N, Danmark

  35 35 35 03
  29 90 91 94

http://www.komfo.com

Modtag nyheder fra Komfo på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire