Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/07-14   -   Pressemeddelelse

Kæmpe interesse for forsikring mod ID tyveri efter CPR skandalen

Efter at 900.000 CPR numre blev lækket ved en fejl af CPR kontoret er danskernes opmærksomhed på identitetstyveri eksploderet. "Hvor vi normalt har et par læsere om dagen på vores tema om identitetstyveri, så var knap 500 danskere torsdag inde på forsikringsguide.net og læse om forsikring mod ID-tyveri.", udtaler Mikkel Kongsfelt fra hjemmesiden Forsikringsguide.net


Efter at 900.000 CPR numre blev lækket ved en fejl af CPR kontoret er danskernes opmærksomhed på identitetstyveri eksploderet.

"Hvor vi normalt har et par læsere om dagen på vores tema om identitetstyveri, så var knap 500 danskere torsdag inde på forsikringsguide.net og læse om forsikring mod ID-tyveri.", udtaler Mikkel Kongsfelt fra hjemmesiden Forsikringsguide.net

Og netop det at man faktisk kan forsikre sig mod ID-tyveri, er de færreste danskere klar over. TV2 viste et indslag torsdag om ID tyveri, hvor en ung mand først blev opmærksom på sin forsikring to måneder efter at hans identitet var blevet misbrugt.

"En hel del danskere har faktisk allerede en forsikring mod ID-Tyveri, da mange forsikringsselskaber som et forsøg har valgt at inkludere den dækning i eksisterende forsikringer. Men de færreste er opmærksomme på at den dækning eksisterer.", udtaler Mikkel Kongsfelt.

Hvis du vil vide om din forsikring dækker for identitetstyveri, skal du kontakte dit forsikringsselskab eller læse betingelserne for din forsikring. Du kan læse meget mere om ID-tyveri og hvordan du sikrer dig imod det på hjemmesiden.

Pressekontakt

Mikkel Kongsfelt
  +45 91 91 91 10

Firma

IN-MediaWeb ApS
Tåstrup Byvej 14
8462 Harlev J, Danmark

  +45 91 91 91 10
  +45 91 91 91 10

http://forsikringsguide.net

Modtag nyheder fra Forsikringsguide på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire