Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/06-16   -   Pressemeddelelse

Konica Minolta gør succesen med produktionsprint efter på etiket- og emballagemarkedet

Konica Minolta går målrettet efter at blive markedsleder inden for etiket- og emballageindustrien og tager de første skridt i den retning på drupa 2016. Det har blandt andet udmøntet sig i udvikling af ny printerteknologi på området, stærkt ført an af AccurioJet KM-1, der er en arkfødet B2+ UV inkjet trykmaskine.

Siden Konica Minolta gik ind på markedet for produktionsprint i 2005, har virksomheden opbygget en førende position inden for digital tryk. Succesen er baseret på en kombination af Konica Minoltas avancerede teknologi og virksomhedens tilbundsgående forståelse af markedet for produktionsprint og kundernes behov.

Konica Minolta fortsætter sin vækst inden for produktionsprint og er nu klar med sit næste træk, som styrker virksomheden position på etiket- og emballagemarkedet. På drupa 2016 kan de besøgende se, hvordan Konica Minolta konstant sætter overliggeren højere og højere og kigge nærmere på den teknologi, som virksomheden præsenterer på stand A65 i hall 8B. Konica Minoltas mål er enkelt: En førerposition inden for etiket- og emballagemarkedet - lige som de har inden for produktionsprint.

Olaf Lorenz, General Manager i Konica Minoltas International Marketing Division, siger: "I tråd med vores ledelsesfilosofi, som er at skabe ny værdi, vil vi inspirere vores kunder til at opsøge nye muligheder for deres forretning og hjælpe dem med at nå de mål de sætter sig. Vi er kontinuerligt i dialog med markedet for at være sikker på, at vi kan levere de løsninger, som vores kunder skal bruge til at få succes".

Accurio er Konica Minoltas nye, samlede brand, der omfatter alle deres inkjetprintere og workflow løsninger, og AccurioJet KM-1 får sin kommercielle debut på drupa 2016, hvor den sætter standarden for Konica Minoltas nye løsninger. AccurioJet KM-1 bliver præsenteret i B2 inkjet-området på Konica Minoltas stand, hvor den viser hvad den kan sammen med MGI's JETvarnish. KM-1 kan blandt andet flytte offset i små oplag til digital inkjet-tryk, hybridprinte ved at integrere KM-1 i eksisterende offset-processer, tiltrykke, printe store arkstørrelser og printe på pap, letvægtspapir og medier med præget overflade.

Tættere samarbejde med MGI
I april 2016 investerede Konica Minolta yderligere i MGI Digital Technology (MGI), og har således styrket sin position med værdiskabende løsninger. Fordi der er en stigende efterspørgsel efter dekorativ print inden for etiketter og emballage, styrker synergien mellem de to virksomheder Konica Minoltas position på markedet. MGI's JETvarnish bliver vist på Konica Minoltas stand sammen med etiketteprinteren bizhub PRESS C71cf og GMC DC330 Mini efterbehandler. Tilsammen giver disse to maskiner hurtigere leveringstider og åbner dørene for nye muligheder inden for etikettryk. Derudover er MGI's JETvarnish en del af produktionsflowet af visitkort på standen, hvor de besøgende kan få demonstreret muligheden for at anvende lakering og inline-foliering på visitkort, som bliver trykt på Konica Minoltas bizhub PRESS C1070.

Spændende ny teknologi
Konica Minolta demonstrerer også en prototype af den næste generation af deres UV-inkjet-teknologi på drupa 2016, hvor de viser hvordan man bedst imødekommer nuværende og kommende krav til printere til det kommercielle marked og emballageprintere. KM-C er en UV inkjet digital trykmaskine i B1-format, der er målrettet til kommerciel og emballageprint, og det er det første printersystem, der er udviklet helt fra bunden af Konica Minolta.

Denne spændende nye teknologi anvender teknologi fra AccurioJet KM-1, der giver suveræn trykkvalitet med en opløsning på 1.200 x 1.200 dpi, samt fremragende farvestabilitet, inline-sensor, farvekorrektion og evnen til at trykke på en lang række ucoatede papirsubstrater. KM-C er bygget op om en platform med flatbed arkfødning designet af Konica Minolta, og gør det nemt at printe på materialer som karton og bølgepap. Det er nemt at arbejde med papirtykkelser mellem 0,3 og 1,2 mm, og KM-C kan printe op til 2.200 B1-ark i timen på en maksimal papirstørrelse på 760 x 1.060 mm.

Olaf Lorenz, General Manager i Konica Minoltas International Marketing Division, siger: "drupa er en af verdens største grafiske udstillinger, og Konica Minolta beviser at vi har størrelsen og ekspertisen til at profilere os på sådan et imponerende event. Vi har en af de største stande her i Düsseldorf, og med produkter som AccurioJet KM-1 og en teknologi som KM-C, er Konica Minoltas stand en, som alle der er involveret i grafisk produktion med blik for fremtiden bare skal besøge".

Se de senest opdaterede detaljer omkring Konica Minolta på drupa på sitet:
drupa2016.konicaminolta.eu.

Besøg Konica Minolta på stand A65 i hal 8B

Relevant information

Konica Minolta styrker sin position
http://www.konicaminolta.dk/dk/business-solutions/virksomhed/pressecenter/pressemeddelelser/artikel/article/konica-minolta-goer-succesen-med-produktionsprint-efter-paa-etiket-og-emballagemarkedet.html

Konica Minolta styrker sin position

Pressekontakt

Dorthe Nielsson
Salgsdirektør
  72212121
  42143050
Jan Brændholt
Produktchef PP
  +45 72 21 22 26
  +45 42 14 30 55

Firma

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Lautrupvang 2B
2750 Ballerup, Danmark

  +45 72 21 21 21

http://www.konicaminolta.dk

Modtag nyheder fra Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire