Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/09-11   -   Pressemeddelelse

Kunst på arbejdspladsen

Hvilken rolle spiller det, at der er kunst på din arbejdsplads?

Det spørgsmål har KØS stillet til ansatte ved bl.a. Danfoss, Forsvarsministeriet, Rigshospitalet og Københavns Universitet - alle medlemmer af organisationen "kunst på arbejdspladsen". På udstillingen peger de ansatte på værker de holder af og fortæller, hvordan det er at være omgivet af kunst på arbejdet.

Med KØS' store efterårsudstilling "Kunst på arbejde" sættes fokus på, hvad der sker, når kunsten optræder i det fælles, offentlige rum, som en arbejdsplads udgør.

I samarbejde med organisationen "Kunst på arbejdspladsen" - en nonprofit kunstforening, stiftet i 1954, viser KØS højdepunkter fra samlingen af kunstnere som f.eks. Albert Mertz, Poul Gernes, Tal R og John Kørner.

Ni ansatte ved bl.a. Danfoss, Forsvarsministeriet, Rigshospitalet og Københavns Universitet peger på, præcis hvilke værker fra foreningens samling, de holder allermest af - og hvorfor. På udstillingen fortæller de, hvordan det er at være omgivet af kunst på netop deres arbejdsplads.

"Kunst på arbejdspladsen" blev stiftet for at bringe den bedste danske kunst ud på landets arbejdspladser. Med Louisianas stifter Knud W. Jensen som en af sine frontløbere, har foreningen siden begyndelsen indkøbt primært dansk kunst af nogle af de bedste af tidens kunstnere til samlingen, som rummer over 3700 værker, der lånes ud til danske virksomheder og institutioner.

Til udstillingen udgives et katalog med interviews, portrætter af de ansatte og billeder af de udvalgte værker. Vises fra 11. september til 22. januar 2012 på Køs - museum for kunst i det offentlige rum, Nørregade 29, 4600 Køge

For yderligere oplysninger
Direktør KØS, Christine Buhl Andersen, cba@koes.dk / 20353930
Daglig leder Kunst på arbejdspladsen, Mette M Thomsen

Relevant information

http://www.kunst-paa-arbejdspladsen.dk/sites/


Pressekontakt


Firma

Kunst på Arbejdspladsen
Njalsgade 21 G 3. sal
2300 København, Danmark

  33135601

http://kunstpåarbejdspladsen.dk

Modtag nyheder fra Kunst på Arbejdspladsen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire