Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/11-11   -   Pressemeddelelse

Dansk kunstner skaber Maleriet over sofaen

Nu kan online kunstkøbere i Danmark, via et interaktivt hjemmesidemodul, sikre sig at kunstkøbet passer perfekt til det hjem hvor det skal hænge. Kunstneren Charlotte Bøgh Aagaard er med hjemmesiden malerietoversofaen.dk for alvor hoppet på tidens muligheder på internettet. Her kan kunstinteresserede, via et smart interaktivt modul, nemlig få en idé om lige præcis hvordan "Maleriet over sofaen" vil se ud i deres hjem.

I øjenhøjde med publikum
"Jeg har altid ønsket et fristed for min kunst. Et sted, som er uformelt og enkelt, men som ikke går på kompromis med kvaliteten," siger Charlotte Bøgh Aagaard.
Valget blev at starte hjemmesiden malerietoversofaen.dk hvor besøgende kan vælge det kunstværk de synes om og samtidig via et interaktivt modul skifte farven på væggen og finde det maleri der i farveholdning og komposition passer ind i deres hjem.
"Kunst må gerne harmonere med omgivelserne, hvis man ønsker det, derfor fik jeg udviklet et modul hvor hjemmesidens besøgende med lethed kan finde det helt rigtige maleri," forklarer Charlotte.

Kunst med byttegaranti
Som en helt speciel service har Charlotte Bøgh Aagaard indført en byttegaranti, således at kunder til enhver tid kan bytte et købt maleri til at andet.

Fra økonomichef til fuldtidskunstner
Charlotte er uddannet cand.merc.aud. og har arbejdet som økonomichef i en større international virksomhed. I sin fritid har Charlotte altid følt et sug i maven efter at være kreativ. Hendes stedfars kræftsygdom og alt for tidlige død blev milepælen der fik Charlotte til at ændre karriere.
"Jeg tog midt liv op til revision. Jeg ønskede et liv uden stress og med mere tid til fordybelse og besluttede derfor at følge min passion for kunst".

Charlotte Bøgh Aagaard har altid malet. Hun har studeret kunst på det åbne universitet og har gået hos flere kunstnere igennem tiden. I 2008 tog Charlotte skridtet fuld ud og blev fuldtidskunstner. Siden har hun deltaget på en række udstillinger i danske gallerier og startet sit eget atelier der er åbent for publikum hver torsdag. Seneste skud på stammen i Charlotte Bøgh Aagaards kreative virke er idé og udvikling af den unikke online kunstbutik.

Relevant information

http://www.malerietoversofaen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Kunst v/Charlotte Bøgh Aagaard
Walthersvej 8
2670 Greve, Danmark

  22 23 86 90
  22 23 86 90

http://www.malerietoversofaen.dk

Modtag nyheder fra Kunst v/Charlotte Bøgh Aagaard på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire