Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/12-09   -   Pressemeddelelse

Speed på pedalerne på Playitas: Team Saxo Bank på Fuerteventura

Team Saxo Banks to stjerneryttere, Frank Høj og Chris Anker Sørensen, har netop gennemført et 'ride with the pro' på sports- og familieresortet, Playitas, på Fuerteventura. Ganske almindelige danskere trænede en uge igennem cykelløb i det bjergrige og vanskelige terræn - guidet af de to professionelle ryttere. Nu gentages succesen med specialcykelrejser i januar og februar 2010. I denne uge er Team Saxo Bank igen dernede - denne gang på træningslejr med BS Christiansen i spidsen

"Mange danskere havde tilmeldt sig den første 'ride with the pro' tur på Playitas, hvor samtlige tilbagelagde de 500 kilometer, som var målet for turen. Cykelruterne gik på tværs af Fuerteventuras bjerge, og de professionelle Team Saxo Bank ryttere, Frank Høj og Chris Anker Sørensen, underviste løbende i både holdkørsel og enkeltstarter. Herudover blev udstyr, form, ernæring og meget andet diskuteret. Der er på baggrund af succesen planlagt to nye ture, som vil løbe af stablen den 24. januar og den 28. februar, også styret af Team Saxo Bank. Nyt er, at vores gæster kan tilmelde sig to forskellige niveauer. Et, som appellerer til dem, der har en prof cykelrytter i maven, og et for dem der blot er glade for at cykle langt. Lige nu er hele Team Saxo Bank så på træningslejr på Playitas med BS Christiansen i spidsen, så der er gang i den", fortæller adm. dir. hos Apollo, Jan Lockhart.

Chris Anker Sørensen var godt tilfreds med specialcykelugen:

"Jeg synes, gæsterne var meget lette at arbejde med, og der var en god intern forståelse ved fx holdkørsel og i grupper. De kørte også gode enkeltstarter. Niveauet var faktisk bedre, end jeg havde forventet på en sådan tur. Gæsterne var endvidere gode til at tage ved lære", konstaterer Chris Anker Sørensen.

Også gæsterne, som havde tilmeldt sig specialcykelugen, var begejstrede:

"Jeg var meget begejstret. Frank Høj og Chris Anker Sørensen er begge meget imødekommende og havde en jordnær attitude. Det var os gæster, der lagde niveauet på turen og ikke Chris og Frank, selvom de naturligvis opmuntrede os til at yde det maksimale. Det gjorde de tydeligt fra første dag, og det fandt vi sympatisk. Vi havde endvidere et godt team i hele gruppen. Jeg har fået smag på endnu mere og var imponeret over forholdene på Playitas og over cyklerne. Selve cykelforholdene på øen var tillige ideelle", fortæller danskeren Walther Østerstøm.

"En essentiel opgave på en sådan tur er, at man skal være 100 % ærlig i forhold til, hvor meget den enkelte rytter kan klare. Vi kan lynhurtigt se, hvem der kan klare hvad. Men det kan nu sagtens formuleres på en venlig og 'bestemt' måde. Der er i hvert fald en del tilfælde, hvor vi er nødt til at være ærlige og sige, at denne vej eller dette bjerg nok ikke er noget for dig. Det er vores pligt og ansvar", forklarer Chris Anker Sørensen.

Apollo er med sports- og familieresortet Playitas på Fuerteventura co-sponsor for Team Saxo Bank. Derfor er det professionelle cykelhold og Bjarne Riis i denne uge på træningslejr dernede med jægersoldat BS Christiansen i spidsen.

Afgang for de nye cykelspecialrejser er den 24. januar og den 28. februar med take off fra både Kastrup og Billund. Specialrejserne varer en uge, og ser man på bookingtendensen sidste gang, går det stærkt. Priserne ligger fra 5.753,- kr. og dækker også en velkomst- og afskedsmiddag med Team Saxo Bank rytterne.

"Playitas opfordrer med sine 40 forskellige sportsfaciliteter til aktiv ferie, og det er der tusindvis af danskere, der har benyttet sig af, siden vi åbnede i sommer. Fuerteventura er faktisk vores bedst solgte destination denne vinter, og det hænger sammen med, at Playitas er blevet så populært, ikke mindst hos almindelige danskere. Herudover er der mange professionelle sportsfolk, som holder formen ved lige på Playitas, og det trækker også andre til. 2010 vil byde på flere forskellige specialrejser med topprofessionelle sportsfolk, som repræsenterer en lang række af de sportsaktiviteter, Playitas tilbyder", slutter Jan Lockhart.


Om Playitas:
· Playitas er Apollos nye , store sports- og familieresort med beliggenhed på den solbeskinnede ø, Fuerteventura, som åbnede den 1. juli i år
· Den Kanariske Ø, Fuerteventura, er optimal for professionelle cykelryttere og andre motionsinteresserede, da øen byder på stejle bjerge, dybe dale og rå natur langs de mange cykelruter. Klimaet er behageligt med mere end 3000 solskinstimer om året og temperaturer på 20-28 grader
· Playitas dækker et geografisk område på 1,2 million kvadratmeter og repræsenterer alle sportsfaciliteter som golfbane, olympisk swimmingpool, baner til basketball, beachvolley, tennis, minigolf og meget mere. Herudover er et nyt Cycle Centre med 100 cykler fra Specialized netop åbnet, ligesom et nyt fitness center på 700 m2 har slået dørene op
· Også andre danske og internationale elitesportsfolk, udover cykelryttere, benytter Playitas, eksempelvis svømmeren Lotte Friis, guldfireroeren Eskild Ebbesen, tennisspilleren Kenneth Carlsen, håndboldspillerne Rikke Hørlykke og Klavs Bruun Jørgensen, beach volley stjernerne Kaszas-brødrene og Dansk Triathlon Forbund - blandt andre.

Relevant information

http://www.apollorejser.dk


Pressekontakt


Firma

Kuoni Scandinavia
Nørrebrogade 10, ved søerne
2200 København N. , Danmark

  35 20 10 05
  22 20 13 40

http://www.apollorejser.dk

Modtag nyheder fra Kuoni Scandinavia på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire