Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/02-10   -   Pressemeddelelse

To fyldte charterfly til Playitas i uge 42 solgt på to timer

Apollos nye sports- og familieresort, Playitas, er blevet en enorm succes på ganske kort tid, og efter salgsstart af efterår/vinter 2010/2011 i går morges, kunne det konstateres, at Playitas-pladser, der svarer til to fyldte charterfly, blev solgt på to timer, alene i uge 42, den eftertragtede efterårsferieuge.

"I går morges åbnede vi op for salget af rejser til det enormt populære sports- og familieresort, Playitas, på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, hvad gælder efterår og vinter 2010/2011. På kun to timer var der solgt det, der svarer til to fyldte charterfly i uge 42, skolernes efterårsferieuge - alene til Playitas. Gæsterne rejser dels ud af Kastrup, dels fra Billund. Vi ser en fuldstændig overvældende interesse for en ferieform, hvor man kan kombinere sol og nydelse med sport og sund livsstil, og det er vi naturligvis lykkelige for, da Playitas er et stort og meget vigtigt indsatsområde for os. Seneste skud på udviklingsstammen på Playitas er, at Danmarks kronede fitness-dronning Charlotte Bircow nu vil undervise danskere i fitness", konstaterer Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Værd at bemærke er, at Apollo i går ligeledes solgte 15 pladser til Playitas med afrejse til påske 2011. Og det inden påsken 2010 overhovedet er kommet tæt på.

Apollo udvikler løbende Playitas efter alle kunstens regler, og det seneste er, at Charlotte Bircow nu skal undervise dernede. Gennem 25 år har Charlotte Bircow været Danmarks kronede Fitness-dronning og er bl.a. kvinden bag aktivvideoen"Balder af stål", som har solgt mere end 1,5 millioner stk. Hun er til daglig foredragsholder, og lige nu TV aktuel som lifecoach i programmet "De unge mødres drøm". Nu har hun således indgået kontrakt med Apollos sports- og familieresort, Playitas, og her vil hun to uger om året få de aktive gæster i såvel fysisk som mental topform.

"Det er en ære at have fået Charlotte Bircow i stald hos os, da hun hører til blandt de vigtigste eksponenter i Danmark for en sund og aktiv livsstil, også på ferien. Charlotte blåstempler qua sit samarbejde med os Playitas hos en lang række danskere, fordi hun igennem 25 år har mindet os om det ansvar, vi selv har for at holde os i form. I første omgang vil hun koncentrere sig om såkaldte 'Powerweeks', som matcher aktive danskere på mange niveauer. Der er ikke tale om eliten, men om ganske almindelige danskere, som gerne vil i form -fysisk som mentalt", forklarer Rikke Koks Andreassen.

Sammen med Team Saxo Bank, guldsvømmeren Lotte Friis, Dansk Triathlon Forbund og en lang række andre idrætsfolk vil Charlotte være med til at skabe optimale rammer for både trænede og mindre trænede danskere, som holder ferie på Playitas. I første omgang vil Charlotte være at finde på Playitas i udvalgte uger over sommer og efterår 2010.

"Playitas er et eksklusivt feriemål med et hav af aktiviteter og så til en utrolig rimelig pris.
Jeg elsker en aktiv og mental ferie med familie eller gode venner, og det er det, jeg også tilbyder med Powerweek-konceptet på Playitas. Playitas er et unikt sted og med vore Powerweeks er der plads til både familier, par eller singler, der ønsker en aktiv ferie med et godt fysisk og mentalt resultat", konstaterer Charlotte Bircow.

I første omgang vil Charlotte Bircow træne danskere på Playitas i skolesommerferieugen 29. juli - 5. august samt i den populære uge 42, skolernes efterårsferie.

"Det er planen yderligere at intensivere samarbejdet med Charlotte Bircow og således gennemføre en lang række fitnessuger på Playitas på årsbasis. Allerede nu har hun taget højde for den yngre generation også og tilbyder på Powerweek tillige specielle timer for de 7 -12 årige. Charlotte er god til at få alle i gang", slutter Rikke Koks Andreassen.

Programmet er naturligvis med forbehold for ændringer.

www.playitas.info
www.charlottebircow.com
www.nytpotentiale.dk

Om Playitas

- Playitas er Apollos nye , store sports- og familieresort med beliggenhed på den solbeskinnede ø, Fuerteventura, som i sin nuværende form åbnede den 1. juli i år.
- Den Kanariske Ø, Fuerteventura, er optimal for professionelle topidrætsfolk med bjerge, hav og store vidder. Men også almindelige ferierende føler sig hjemme her.
- Klimaet er behageligt med mere end 3000 solskinstimer om året og temperaturer på 20-28 grader.
- Playitas dækker et geografisk område på 1,2 million kvadratmeter (120 hektar) og repræsenterer alle sportsfaciliteter som olympisk swimmingpool, baner til basketball, beachvolley, tennis, minigolf og meget mere, - og ligger direkte på stranden.
- Herudover er der et 700 m2 stort fitness center med det nyeste udstyr fra Nautilus samt et Playitas Cycle Centre med 100 forskellige cykler fra Specialized - udover 18-hullers golfbanen.
- En lang række danske og internationale elitesportsfolk benytter Playitas, eksempelvis Team Saxo Bank, Dansk Triatlon Forbund, svømmeren Lotte Friis, guldfireroeren Eskild Ebbesen, tennisspilleren Kenneth Carlsen, håndboldspillerne Rikke Hørlykke og Klavs Bruun Jørgensen, beach volley stjernerne Kaszas-brødrene, etc.

For mere information :
Fitnessdronning, foredragsholder, etc.: Charlotte Bircow Næss-Schmidt
Adm. dir. Jan Lockhart, Apollo: 35201006 / 22201320
PR-chef, Rikke Koks Andreassen, Apollo: 35201005 / 22201340

Apollo er Danmarks tredjestørste rejsearrangør og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

Relevant information

http://www.apollorejser.dk


Pressekontakt


Firma

Kuoni Scandinavia
Nørrebrogade 10, ved søerne
2200 København N. , Danmark

  35 20 10 05
  22 20 13 40

http://www.apollorejser.dk

Modtag nyheder fra Kuoni Scandinavia på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire