Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/12-09   -   Pressemeddelelse

Benzin, frisk brød og en Lotto med Joker på

Flere og flere bruger Q8s servicestationer til at købe Lotto, tips, Oddset og skrabelodder. Q8s omsætning på Danske Spils produkter er vokset 10 pct., mens det danske totalmarked er faldet i det seneste år. Videnspil som f.eks. Oddset er mere populære hos Q8 end på landsplan

Tidligere tiders myter om, at servicestationer kun var noget for bilister, der skulle tanke op, hælde sprinklervæske på bilen eller give bilen en solid tur i vaskemaskinen, bliver effektivt punkteret i disse år.

En voksende del af Q8s 177 servicestationer landet har nemlig fået egne Qvik To Go convenience butikker med bl.a. friskbagt brød hele dagen "” og hvad de færreste ved: Q8 stationerne er også blevet det naturlige sted for mange danskere at købe Lynlotto, tips, Oddset, skrabelodder osv.

Det understreges af de nyeste statistiktal fra Q8. De viser bl.a,, at spilomsætningen på Q8s servicestationer med Danske Spil i årets 10 første måneder er vokset med 10 pct. i forhold til hele 2008. Da november- og december-tallene mangler endnu, forventer Q8, at fremgangen vil være endnu større på årsbasis.

Statistikkerne afslører også, at videnspil som f.eks. Oddset og tips er næsten lige så populære blandt Q8s kunder som talspil som Lotto og Joker. Overordnet set udgør talspillene ellers en betydeligt større andel af omsætningen hos Danske Spil.

"Vores markante fremgang på Danske Spil viser, at Lynlotto og skrabelodder går fint sammen med salg af benzin, diesel, tag-med mad, sodavand, friskbagt brød og andre gode varer. Q8 butikkerne leverer alle de services, som kunderne gerne vil have. Herunder naturligvis også adgang til de populære spil," forklarer kategoriansvarlig Mette Siboni fra Q8 Danmark.

Q8 er i fuld gang med at rulle en landsdækkende kæde af convenience butikker ud. Foreløbig er det blevet til 62 Qvik To Go butikker, der alle er tilknyttet Q8 servicestationer. Qvik To Go er bl.a. kendetegnet ved et bredt sortiment af kvalitetsvarer og friskbagt brød hele dagen.

Relevant information

http://www.q8.dk


Pressekontakt


Firma

Kuwait Petroleum (Danmark) A/S
Banevænget 13
3460 Birkerød, Danmark

  45 99 21 71

http://www.q8.dk

Modtag nyheder fra Kuwait Petroleum (Danmark) A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire