Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/02-11   -   Pressemeddelelse

Bedre lottomuligheder hos Q8 på Viborg Hovedvej

Nu er det muligt at spille Oddset og selv at bestemme tallene på lottokuponen hos Q8 på Viborg Hovedvej, som netop er blevet opgraderet af Danske Spil til at forhandle kuponspil

Skal det være tante Sofies fødselsdato, kærestens telefonnummer eller et andet lykketal, der baner vejen til lottogevinsten?

I de sidste to år har det været muligt at købe lynlotto hos Q8 på Viborg Hovedvej i Tørring, men nu bliver servicestationen opgraderet, så håbefulde lottospillere selv at vælge tallene på den røde slip.

Forretningschef Brian Nielsen har været på kursus hos Danske Spil i forhandling af bl.a. Lotto-kuponer, og i butikken står et sprit nyt spille-modul klar.

"Mange kunder forbinder lottospillet med en form for overtro. Det kan jo være en billet til en helt ny skæbne. Derfor er det dejligt, at vi nu kan lave lottokuponer med en kundes selvvalgte numre. Tænk nu, hvis lottomillionæren bliver fundet med lige kundens yndlingstal, og vi så kun har kunnet tilbyde en lynkupon med forudbestemte tal," fortæller forretningschef i Q8, Brian Nielsen.

Som certificeret kuponspilsforhandler kan Brian Nielsen nu tilbyde forskellige spillemuligheder som bl.a. Oddset, Tips og Lottokuponer med selvvalgte tal, og forretningschefen har en god fornemmelse af den udvikling, kuponspillet giver hans servicestation.

"Det er min forventning, at vi får flere kunder, der spiller, og at de samtidig køber lidt af vores andre gode varer. Og så ville det da være skønt at kunne overrække en millionærgevinst - jeg glæder mig til den dag, det sker," slutter Brian Nielsen.

Relevant information

http://www.q8.dk


Pressekontakt


Firma

Kuwait Petroleum (Danmark) A/S
Banevænget 13
3460 Birkerød, Danmark

  45 99 21 71

http://www.q8.dk

Modtag nyheder fra Kuwait Petroleum (Danmark) A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire