Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/02-11   -   Pressemeddelelse

Q8 med butik og bemanding

Nu står der igen Q8 på servicestationen på Brobæksgade i Slangerup. Efter at have fungeret som et ubemandet F 24 automatanlæg hen over vinteren, slog Q8 den 10. februar dørene op for en totalrenoveret butik med fokus på mad til farten eller til familien.

Forretningschef Annisette Rønnborg Qvistgaard har glædet sig til at slå dørene op for en helt ny Q8 butik i Slangerup under navnet Qvik To Go.

Og selvom der ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med, har hun fået plads til det, hun synes er allervigtigst, nemlig et stort udvalg af brød, kager, pølser og tag-med-mad:

"Det bliver dejligt, når vi åbner, og det, jeg glæder mig allermest til, er at vise kunderne, hvad vi har at byde på inden for brød, boller, pølser og madbrød. Vi satser virkelig på det område, og derfor kommer det til at fylde næsten en tredjedel af butikken," lyder det fra Annisette Rønnborg Qvistgaard kort f'ør åbningen.

I det hele taget gør Q8 en satsning på brød og boller. Som det første olieselskab, er Q8 blevet partner i det landsdækkende Fuldkornspartnerskabet. Partnerskabet markerer, at Q8 fremover vil sælge endnu flere sundere madvarer og bl.a. har indført fuldkorn flere af i sine brød og snacks.

Men selvom de sundere alternativer fylder mere og mere på hylderne, bliver de traditionelle kundeklassikere ikke glemt.

"Man vil selvfølgelig også altid kunne købe slik, cola og en god fransk hotdog hos os," lover Annisette Rønnborg Qvistgaard.

"Gamle" medarbejdere genansat

I efteråret 2010 blev servicestationen midlertidigt konverteret til et ubemandet F24 automatanlæg, og nu, hvor servicestationen genåbner som Q8 Service med en Qvik To Go-butik, bliver det med kendte ansigter bag disken.

"Vi har fået det gamle team tilbage, og det er jeg rigtig glad for. Det betyder meget for servicestationen, at der er et godt team af Slangerup-borgere bag disken. De kender hinanden og så kender de byen, og det er en stor fordel," fortæller Annisette.

"Vi ligger midt i en mindre by, og det er min ambition, at vi skal vise omtanke over for vores kunder og lokalområdet. Alt hvad vi gør, skal have udgangspunkt i denne omtanke," tilføjer hun.

Annisette selv har været i Q8 siden 1988, hvor hun startede som flaskepige på servicestationen i Ballerup. Selvom hun er ny i Slangerup, er rollen som forretningschef er ikke ny. Hun har været forretningschef i Q8 i 14 år, blandt andet i Ballerup.

- Qvik To Go er navnet på Q8s kæde af conveniencebutikker, og butikken i Slangerup er Qvik To Go nr. 84

- Som et led i Q8s omtankestrategi er der i ombygningen af butikker til Qvik To Go lagt vægt på at design og indretning viser omtanke for kunder, medarbejdere og klima. Fx oplyses butikkerne primært af dagslys og energibesparende LED-spots.

- Butikken i Slangerup er på 69 m2. Den er ikke blevet udvidet under ombygningen.

- Der er 10 ansatte hos Q8 i Slangerup og ca. 2.300 i hele Danmark.

Relevant information

http://www.q8.dk


Pressekontakt


Firma

Kuwait Petroleum (Danmark) A/S
Banevænget 13
3460 Birkerød, Danmark

  45 99 21 71

http://www.q8.dk

Modtag nyheder fra Kuwait Petroleum (Danmark) A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire