Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-10   -   Pressemeddelelse

Sex and the City trend nu i Danmark

LA taskeholder - Spis "Sex in the City" style

Det er slut med tasker på gulvet og i skødet. Og med snavs og bakterier under din dyre taske. Nu kan du spise med stjernestil. Stjernerne i "Sex and the City" har givet LA taskeholder sit store comeback og gjort den verdensberømt som en musthave accessorie i TV serien. Og for en ægte Sex and the City fashionista. Ægte bling og glamour kendt blandt Hollywoods kendte kvinder.

Hollywood-stjernerne og stil-ikonerne Jessica Alba, Angelina Jolie, Eva Longoria og Sarah Jessica Parker er fans af den flotte, fikse og funktionelle LA taskeholder. Som Carrie vil sige " I likey"

I anledning af premieren på " Sex and the City 2" er den hotte musthave LA taskeholder kommet til Danmark.

Det er den tidligere Hollywood-reporter Jeannie Mortensen, som gennem sit arbejde og 10 år i Los Angeles kender til HOLLYWOOD image, glamour og stjernestil. "En veninde sendte mig en LA taskeholder som gave, og jeg synes den var genial. Dermed blev mit firma LA Accessories født, og jeg importerer nu den nye unikke og hotte stjernetrend.
" Jeg synes den er flot, fiks og funktionel, og så får man ligeså meget opmærksomhed som en LA stjerne med den om tasken, udtaler Jeannie med et smil.

Nu kan du også tage Hollywood med i tasken, for det er blevet din tur til at spise med stjernestil, og hænge din taske sikkert, stilfuldt og langt væk fra beskidte gulve, bakterier og tyve med din LA taskeholder.

Nyd middagen, besøget hos frisøren, i baren og giv fremover din taske en kærlig plads med en LA taskeholder fra LA Accessories ude, hjemme og på arbejdet. En musthave trend til dig og den taske du altid "hænger" på.

LA taskeholderen foldes sammen efter brug, fylder som en "femmer" i tasken, fås i mange Glam farver til 139 kr. incl. gaveæske og sort opbevaringspose.

Læs mere på www.lataskeholder.dk eller spørg efter LA taskeholder hos din nærmeste lædertaskeforhandler.

###

PR billeder downloades frit på www.lataskeholder.dk/presse.html
Brugernavn: presse
Password: LA2010

Relevant information

http://www.lataskeholder.dk


Pressekontakt


Firma

LA Accessories
Erik Eriksens Gade 9 3 th
2300 København S, Danmark

  50 51 45 60
  50 51 45 60

http://www.lataskeholder.dk

Modtag nyheder fra LA Accessories på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire