Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/03-11   -   Pressemeddelelse

Landbrug & Fødevarer er ikke en del af traktor-demonstration

En gruppe private initiativtagere har anmeldt en demonstration i morgen i det indre København, hvor omkring 500 traktorer vil markere sig over for politikerne.

Landbrug & Fødevarer anerkender demonstranternes ret til at demonstrere, men bakker derudover ikke op om demonstrationen. Landbrug & Fødevarer mener ikke, at traktordemonstrationer sender de rigtige signaler over for politikerne og omverdenen:

- Jeg har forståelse for landmændenes frustration i forbindelse med Grøn Vækst. Det er en frustration, vi deler. Men vi tror ikke på, at demonstrationer i København eller i resten af landet er vejen frem. Landbrug & Fødevarers strategi er at gå i konstruktiv dialog med politikerne frem for at stille ultimative krav. Det er den strategi, som har skabt resultater, og som vi vil fortsætte med, siger Niels Jørgen Pedersen, fungerende formand i Landbrug & Fødevarer.

Relevant information

http://www.lf.dk


Pressekontakt


Firma

Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V, Danmark

  3339 4620
  2011 1043

http://www.lf.dk

Modtag nyheder fra Landbrug & Fødevarer på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire