Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-11   -   Pressemeddelelse

Ny sektordirektør for mejeribranchen i Landbrug & Fødevarer

1. maj tiltræder Jørgen Hald Christensen en nyoprettet stilling som sektordirektør /mejeri i Landbrug & Fødevarer. Jørgen Hald Christensen bliver dermed mejeribranchens ansigt udadtil i forhold til medlemsmejerier, myndigheder og nationale og internationale samarbejdspartnere samt indadtil i Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen.

Som sektordirektør /mejeri vil Jørgen Hald Christensen i Landbrug & Fødevarer arbejde strategisk og operationelt for mejeriernes interesser samt koordinere den faglige og politiske servicering af mejeribranchens medlemmer på tværs af organisationen.

Carl Aage Dahl, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, ser frem til fortsat samspil med mejerimedlemmerne:

- Med udnævnelse af Jørgen Hald Christensen som sektordirektør /mejeri står vi styrket i forhold til også fremover at indfri medlemmernes forventninger til Landbrug & Fødevarers faglige og politiske indsats for mejeribranchen.

Sektordirektøren får også ansvaret for aktiviteter og medarbejdere i regi af Mejeriforeningen, herunder Mælkeudvalget, Mejeriernes Skolemælksordning, Morgenmælkskampagnen samt administrationen af bl.a. varemærker.

Mejeriforeningens formand, Jan Toft Nørgaard, ser organiseringen med et stærkt fagligt og politisk sekretariat i Landbrug & Fødevarer, de mejerispecifikke opgaver i Mejeriforeningens regi og en central sektordirektør /mejeri, som et stærkt fundament:

- Nu er alle forudsætninger på plads for optimal opfyldelse af medlemsmejeriernes behov. Jeg glæder mig meget over, at Landbrug & Fødevarer nu står endnu stærkere rustet til at hjælpe branchen med at håndtere udfordringer såvel som nye, spændende muligheder.

Jørgen Hald Christensen er 56 år og bosiddende i Aarhus. Den kommende sektordirektør /mejeri er i dag fødevarechef i Landbrug & Fødevarer og er et kendt ansigt i mejeribranchen med mere end 24 års anciennitet fra Mejeriforeningen og Landbrug & Fødevarer.

Kontakt:
Sektordirektør /mejeri Jørgen Hald Christensen - 4040 8428
Adm. direktør Carl Aage Dahl - 2015 0080
Mejeriforeningens formand Jan Toft Nørgaard -2021 7153

Relevant information

http://www.lf.dk


Pressekontakt


Firma

Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V, Danmark

  3339 4620
  2011 1043

http://www.lf.dk

Modtag nyheder fra Landbrug & Fødevarer på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire