Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/09-11   -   Pressemeddelelse

LG Optimus Hub - gør det sjovt at dele med vennerne

- Androidmobilen LG Optimus Hub har smarte funktioner, som gør det let og sjovt at dele alt indholdet på mobilen. Samtidig sørger et kraftfuldt batteri og smarte energibesparende funktioner for, at det ikke hele tiden er nødvendigt at oplade mobilen.

Beskrivelse: Beskrivelse: Optimus_Hub_1_smallLG Electronics lancerer nu det nyeste familiemedlem i Optimus-smartphones-familien - LG Optimus Hub (E510), som er efterfølgeren til den populære Optimus One. Optimus Hub kommer i sort og er en mobil i mellemsegmentet med Android 2.3. Optimus Hub har fokus på nye smarte delingsfunktioner og forlænget batteritid.

Smarte delingsfunktioner
Multimediefunktionerne WiFi Cast, Smart Share og On-Screen Phone gør det enkelt og nemt at dele informationer med Optimus Hub. Med funktionen WiFi Cast kan brugeren trådløst dele indhold som eksempelvis film, musik og billeder mellem forskellige mobile enheder. Den nye funktion Smart Share (DLNA) gør det muligt at dele multimedia mellem mobiletelefoner og TV helt trådløst.

Takket være On-Screen Phone er det muligt at styre alle mobilens funktioner via sin computer. Mobilskærmen dukker op på computerskærmen, hvilket for eksempel gør det muligt at læse og skrive sms'er, at anvende sine yndlings apps og spil, samt overføre filer - alt sammen direkte fra sin computer.

"I dag bruger man i langt højere grad sin mobiltelefon til både at vise og dele indhold," siger Morten Aagaard, Sales Manager Mobile i LG Danmark. "Det skal være enkelt at vise et billede, man lige har taget, at vise en sjov film, man har fundet, og dele sin favoritsang med sine venner. Med LG Optimus Hub har vi gjort det endnu mere enkelt at dele indhold med andre mobiltelefoner, TV-apparater og computere. Du behøver ikke selv at tænke - telefonen gør det for dig."

LG Optimus Hub kommer med den seneste Android-version 2.3.4, og den har tilmed LG's flotte og let anvendelige menusystem. LG har heller ikke sparet på batteriet i LG Optimus Hub. Dens kraftfulde 1500 mAh/Li-lon-batteri giver en høj kapacitet, og de smarte energibesparende funktioner øger batteritiden med yderligere 30 procent.

Pris og tilgængelighed
LG Optimus Hub forventes at være tilgængelig i Norden fra og med november. Den fås i sort til en forventet vejledende salgspris på 1.499 DKK inklusiv moms.

Relevant information

http://www.lg.com/dk


Pressekontakt


Firma

LG Electronics
Strandvejen 70, 1 sal
2900 Hellerup, Danmark

  70 25 06 80

http://www.lg.com/dk

Modtag nyheder fra LG Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire