Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/04-12   -   Pressemeddelelse

Grill med Glæsels på iPad og iPhone

Miriam og Jan Glæsel går digitalt med deres første grillkogebog

'Glæsels Favoritter på Kuglegrill' som digital kogebog, direkte i iTunes.

Nu kan du grille med din iPad eller din iPhone! Fra superbestselleren Brug 'låget' når du griller®, har Miriam og Jan udvalgt deres egne personlige favoritter til kuglegrillen. Et overskueligt og appetitligt udvalg af Glæsels populære grillopskrifter til enhver anledning. Hent den i iBooks, så du altid har den lige ved hånden, når du har lyst til at blive inspireret til dagens måltid tilberedt på kuglegrill.

Glæsels grillkogebog vil dermed være den første danske interaktive kogebog, som til fulde udnytter den nyeste digitale udvikling og muligheder. I muntre videoklip fortæller parret om, hvorfor de udvalgte opskrifter netop er deres personlige favoriter - selvfølgelig tilsat tips og tricks til valg af råvarer og nyttigt grilludstyr.

Du har mulighed for at få en gratis smagsprøve med 2 opskrifter, så du kan få et indtryk af indholdets høje kvalitet, inden du beslutter dig for at købe alle favoritterne. Glæsels favoritter på kuglegrill udkommer med 14 opskrifter og er spækket med nyttig information og digitale løjer og koster kun 29 kr.

Titel: Glæsels favoritter på kuglegrill
Forfatter: Miriam Glæsel og Jan Glæsel
Omfang: 2 opskrifter / 14 opskrifter
Pris: 0 kr. / 29 kr. i iBooks (iTunes)

Relevant information

http://www.lindhardtogringhof.dk/


Pressekontakt


Firma

Lindhardt og Ringhof
Vognmagergade 11
1148 København K, Danmark

  3615 6738

http://www.lindhardtogringhof.dk/

Modtag nyheder fra Lindhardt og Ringhof på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire