Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/10-09   -   Pressemeddelelse

Logiflex Maxi - nu med AC-styring

Selvkørende stabler fra Logitrans ­ en uundværlig medspiller til mange produktions- og lagerområder!
Logitrans A/S, hvis produkter forhandles af NP Trucks, er nu atter på banen med produktudvikling i verdensklasse!

Den selvkørende Logiflex Maxi er en videreudvikling af den allerede kendte selvkørende stabler fra Logitrans. Logiflex Maxi har fået AC-styring ­ og sætter nu i endnu højere grad brugeren i fokus og kombinerer dermed høj effektivitet og gode arbejdsbetingelser.

Med AC-styringen har brugeren garanti for en behagelig køreoplevelse, en lang køredriftstid og en optimal tilpasning til den enkelte person og arbejdsopgave! Brugeren kan blandt andet indstille kørehastighed, acceleration og deceleration og dermed opnå en eminent tilpasning til den specifikke arbejdssituation og -opgave. Samtidig har Logiflex Maxi elektronisk, trinløs hastigheds­regulering, og motorbremse.

"Vores selvkørende Logiflex er et godt alternativ til en almindelig gaffeltruck ­ et alternativ, som sparer både penge og plads i virksomheden! Manøvredygtigheden gør det muligt at udnytte lagerplads langt bedre ved f.eks. at sætte reoler tættere sammen", siger en stolt Erling Pedersen, administrerende direktør hos Logitrans.

Håndtaget på Logiflex Maxi har ergonomisk rigtige gribevinkler og ­tykkelser og giver dermed brugeren et afslappet greb. Samtidig er alle betjeningsfunktioner integreret i håndtaget og kan betjenes med begge hænder. Dette sikrer en ergonomisk rigtig betjening. Den selvkørende Logiflex Maxi er behagelig at køre med, fordi den har variabel hastighedskontrol og blød acceleration.

En lang række af ekstra udstyr gør Logiflex Maxi meget fleksibel. Der findes næppe et emne, en kasse, en rulle eller en tønde, som Logiflex Maxi med det rigtige ekstra udstyr må give op overfor!

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).

Relevant information

http://www.logitrans.com


Pressekontakt


Firma

Logitrans
Hillerupvej 35
6760 Ribe, Danmark

  76 88 16 00

http://www.logitrans.com

Modtag nyheder fra Logitrans på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire