Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-10   -   Pressemeddelelse

Bruce Willis og LR i duft-samarbejde

I samarbejde med LR Health & Beauty Systems udvikler Bruce Willis helt sin egen duft - en maskulin duft der vil være synonym med Bruce's egen karakter: stærk personlighed, selvbevidst og konsekvent.

Bruce Willis er en af Hollywoods hotteste og kendteste mandlige skuespiller - og med stor succes. Hvem husker ikke hans hovedrolle som John MacClane i Die Hard-filmene ?
Selv mændene synes at Bruce Willis er cool.

Og nu har han kastet sig over et nyt projekt: udvikling af sin egen duft, som skal være en unik duft med karakter og personlighed.

Det tætte samarbejde med LR foregår hos stjernen selv i USA, hvor duftnuancer, design af flakon og indpakning nøje udvikles og bearbejdes før at duften endelig bliver lanceret.

LR er stolte af at kunne føje endnu en international Stjerne til LRs unikke parfumekoncept: Starbox - verdens mindste parfumeri i samarbejde med store Stjerner.

Den nye Bruce Willis duft kommer på markedet den 1. juli 2010 og kan købes gennem LR Health & Beauty Systems. Duften fås kun gennem eksklusive LR Partnere.
Ved henvendelse på tlf. 74 31 00 00 henvises til nærmeste LR Partner.

LR Health & Beauty Systems er et af Tysklands bedst kendte skønheds- og livsstilsvirksomheder. Med hovedsæde i Ahlen v/Dortmund fremstilles kosttilskud så vel som sundheds og skønhedsprodukter efter kvalitetsprincippet "Made in Germany".

LR Health & Beauty Systems blev grundlagt i 1985. I dag, 25 år senere, er kosmetik samarbejdet, med 32 datterselskaber og mere end 300.000 selvstændige salgspartnere verden over, en af Europas ledende direkte salgsvirksomheder og siden 2004 en del af den private investerings gruppe APAX Europe.

Det danske datterselskab er beliggende i Aabenraa, hvor 20 medarbejdere servicerer og leverer direkte fra lager til LR Partnere i Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Island og Grønland.
LRs mål er at kombinere aspekterne af kvalitet, livsstil og innovation med hinanden. Samtidig er der fokus på at udvikle unikke og uforlignelige produkter og at igangsætte innovative trends.
Et eksempel på dette er introduktionen af samarbejdet med internationale og kendte stjerner tilbage i 2001: Michael Schumacher gik først ind i ræset med kosmetik virksomheden og udviklede sin egen LR Men's Collection - starten på en succesfuld ide og et samarbejde, der fortsat består. I mellemtiden, har LR fået mange etablerede og kommende stjerner med. Udover Michael Schumacher, har stjerner som topmodellen Heidi Klum, Sarah Connor, og Desperate Housewifes egne præsentationssider i LR kataloget side om side med Boris Becker og Ralf Moeller. I 2009 indledtes et nyt stjerne-samarbejde med sangkometen Leona Lewis og den mandlige topmodel Marcus Schenkenberg.

Relevant information

http://www.lrworld.com



Billeder


Pressekontakt


Firma

LR Health & Beauty Systems ApS
Lundsbjerg Industrivej 8
6200 Aabenraa, Danmark

  74 31 00 54

http://www.lrworld.dk

Modtag nyheder fra LR Health & Beauty Systems ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire