Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/12-13   -   Pressemeddelelse

Besøg jule elskeren Claus Dalby



Kom med på besøg hos Claus Dalby. Magasinet Hebe har også denne gang skabt et super lækkert magasin, der er helt gratis! Magasinet er på ikke mindre end 132 sider siders juleinspiration.

Magasinet Hebe er blevet en Succes! Hebe er et Gratis magasin, der kom med sin første udgave i oktober 2012. Magasinet skriver og inspirerer indenfor Bolig, have, mad, mode, shopping, kreative idéer og meget mere. På magasinets webside kan læseren tilmelde sig et gratis abonnement eller læse i magasinet online, når det passer læseren. Magasinet kan selvfølgelig også downloades og gemmes på ens egen tablet.

Magasinet har nu 2000 faste abonnemeter og på nettet, hvor magasinerne ligger offentlig tilgængeligt, er de sidste tre magasiner tilsammen læst over 15.000 gange! Se det er en God statstik for et E-magasin! IT ansvarlig Jens fortæller: "Vi har været nødt til at opgradere systemet to gange på det års tid, vi har eksisteret. Det er lige noget hurtigere, end vi havde forventet"

Magasinet Hebe har faste inspirationsområder; Bolig, Have, Mode, Mad, Bøger, DIY -Do it yourself, omsorg, kunst og lidt diverse. Det betyder, at læseren hver eneste gang Hebe udkommer, er sikret en bred inspiration. Magasinet er målrettet kvinder, men med tiden har vi på redaktionen måtte erkende, at vi er oppe på 27% mandlige læsere. Det er helt klart en stor succes. Det betyder ikke at vi ændrer i tilgangen. Den mandlige læserskare, er "bare" et yderligere plus.

Den nye udgave af magasinet Hebe er proppet med det skønneste Juleinspiration. Vi besøger Claus Dalby og hvor læseren kan se hans smukke hjem og høre ham fortælle om hans jul. Vi har selvfølgelig været igennem tonsvis af julegave idéer og har udvalgt de bedste idéer her.

Under haveinspiration besøger vi Tor Haddeland. Den norske have designer, der laver de mest fantastiske og unikke haver. Se ham og hans haver i Hebe.
På nuværende tidspunkt kører vi en artikel serie med "Livet på Dalsgaard" - Mød Karen, hunden, dexter køerne og følg med i livet på landet i den gamle Bed

Pressekontakt


Firma

Magasinet Hebe

, Danmark


http://magasinet-hebe.dk/

Modtag nyheder fra Magasinet Hebe på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire