Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/07-12   -   Pressemeddelelse

Dansk app hjælper dig med at pakke til ferien

Pakkeliste er en nyttig App til iPhone og iPad, der uden overflødige funktioner, gør det nemt, rart, og effektivt at pakke til ferien.

Selvom man kan være i tvivl, så er det sommer i Danmark og højsæson for enhver form for ferier og rejser. Forud for ferien ligger et stort planlægningsarbejde - hvor skal man tage hen, hvad må det koste og hvor besværligt er det at nå destinationen? Og - når tiden er inde - hvad må man for alt i verden ikke glemme at pakke til turen?

Med din iPhone eller iPad og den lille hjælpeapplikation Pakkeliste, kan du være helt sikker på, at du få det hele med i tasken, trolleyen, kufferten, håndbagagen eller rygsækken. Applikationen indeholder mere end 120 ting, som kan være nyttige at overveje forud for ferien, fordelt på 6 overordnede kategorier.

Men da folk og ferier er forskellige, kan man naturligvis selv tilpasse sine pakkelister, ligesom man kan kopiere og genbruge tidligere lister. Det er en effektiv og rar måde, at forberede sig til ferien.

Pakkeliste er lige nu den mest downloadede rejseapplikation i Danmark, og har allerede hjulpet tusindvis af danskere med at huske det hele. Den er af brugerene blevet bedømt til 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Hent Pakkeliste her:
http://itunes.apple.com/dk/app/pakkeliste/id498454449?l=da&mt=8

Relevant information

http://www.makeable.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Makeable ApS
Langhøjvej 1
8381 Tilst, Danmark

  70701747

http://makeable.dk

Modtag nyheder fra Makeable ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire