Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/03-11   -   Pressemeddelelse

Nyt site giver billigere danske malere

Et nyt samarbejde mellem fagorganisationen Danske Malermestre og web-virksomheden Base 3, giver billigere malere... der taler dansk vel at mærke!

Danske malere har måske sovet lidt i timen, i forhold til den kraftfulde tilgang af billig østeuropæriske arbejdskraft, men nu dæmmer et helt nyt site ved navn malerbasen.dk op for konkurrencen på området. Fagorganisationen Danske Malermestre og web-virksomheden Base 3, der ejes af iværksætter og TV-handyman Kuno Bonne, har i et samarbejde skabt et nyt website der nu skal tage kampen op med østeuropæisk arbejdskraft, og stille skapt på pris og kvalitet når det gælder malerarbejde, udført af organiseret dansk arbejdskraft.

Direktør i fagorganisationen Danske Malermestre udtaler: "Danske malere står på en række områder langt stærkere end de østeuropæiske, hvilket vi måske ikke har være gode nok til at kommunikere" siger Ole Draborg, og fortsætter: "Danske faglærte malere leverer en meget høj kvalitet, og vi er ofte dygtigere til at systematisere arbejdsgange mere effektivt, hvilket samlet set giver et lavere timeforbrug, og det udligner ofte vores lidt højere timelønninger."

Sådan fungere det

Malerbasen.dk fungerer ved at man beskriver sin maleropgave på sitet, der så efterfølgende automatisk sendes rundt til de tilsluttede malere i ens nærområde. Malerne kan så vende tilbage indenfor 3 døgn, og give et bud på opgaven. Man kan som kunde herefter helt frit tage stilling til om man vil acceptere et af de fremsendte tilbud eller ej.

Fordelen ved at malerne selv skal vende tilbage, er at man som kunde har en langt bedre garanti for at malerne rent faktisk har tid til opgaven og er motiveret for at få noget at rive i, i stedet for at skulle bruge tid på malere der fx er på ferie, eller på tidspunktet oplever en tidspresset og overbebyrdet periode. På denne måde vil man som kunde opleve et langt bedre match, end når man kontakter malere fra annoncer eller en telefonbøger.

Samarbejdet med Danske Malermestre sikrer samtidigt at alle malere der ligger på malerbasen.dk er organiseret, hvilket bla. betyder at man altid har DM's garantiordning i ryggen, at malerne altid er faglærte, og at ansatte er sikret rimelige løn og arbejdsvilkår.

Få også svar på dine gør-det-selv maler spørgsmål.

TV-handyman og gør-det-selv ekspert Kuno Bonne, der har været med til at udvikle sitet, har naturligvis tilført et maler spørgeforum, hvor man kan få svar på malerrelaterede gør-der-selv spørgsmål. "Jeg syntes det var helt oplagt at have et maler-spørgeforum, når vi nu alligevel har direkte adgang til Danmarks surverænt største ekspertpanel" siger Kuno Bonne, og fortsætter: "Der er lige p.t. godt 1400 malermestre og malerfirmaer der kan se og svare på brugernes spørgsmål, så jeg tør godt at hævde at malerbasen.dk repræsenterer Danmarks absolut største vidensbank på malerområdet." afslutter Kuno Bonne.

Du kan besøge det nye malersite på www.malerbasen.dk

Billedtekst, personer:
Direktør for Danske Malermestre Ole Draborg (t.v.) og TV-handyman Kuno Bonne der driver web virksomheden Base 3 (t.h.) har i et samarbejde etableret sitet www.malerbasen.dk der skal give billigere danske malere.

Billedtekst, web grafik
Det nye site har fået et meget brugevenligt og let tilgængeligt design

Relevant information

http://www.malerbasen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Malerbasen.dk / Danske Malermestre
Gammel Mønt 19A
1117 København K, Danmark

  33134677
  20660001

http://www.malerbasen.dk

Modtag nyheder fra Malerbasen.dk / Danske Malermestre på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire