Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/09-14   -   Pressemeddelelse

Nu er der flere forestillinger at vælge imellem til ny Sebastian-musical



Interessen for verdenspremieren på "Hodja fra Pjort" har været så stor, at Mastodonterne nu udvider spilleperioden med tre ekstra forestillinger i Tivoli.

Sebastians helt nye musical er baseret på Ole Lund Kirkegaards klassiker om "Hodja fra Pjort", og den nye musical var allerede efter premieren i Hillerød populær hos publikum.

Sebastian er da heller ikke i tvivl om, hvorfor "Hodja fra Pjort" er en musical som vækker interesse hos sit publikum:

- "Hodja fra Pjort" er en ideel familieforestilling, hvor der både er noget for de yngste og ældste børn - men også for mor og far. Der ligger nogle særlige identifikationer i "Hodja fra Pjort", som jeg har været meget tiltrukket af. Hodja er ung og vil ud og opleve, og på sin rejse lærer han en masse om verden. Det er netop det, at eventyret kan fortælle noget om verden, der gør, at både børn og voksne kan relatere til fortællingen.

Forestillingen modtog i august 5 stjerner i Frederiksborgs Amts Avis, og efter spilleperioden i Hillerød er salget af billetter steget så meget, at Mastodonterne har åbnet yderligere 3 forestillinger 15., 16. og 19. oktober, i skolernes efterårsferie.

Om forestillingen:
Hodja bor i landet Bulgislav. Han bryder sig ikke særlig meget om at gå i skole - han vil hellere ud og se verden. Den eneste, der lytter til Hodjas eventyrlystne længsel, er den gamle El-Faza, som låner Hodja et flyvende tæppe. Snart er Hodja på sit livs eventyr, hvor han blandt andre møder en sultan med 234 koner, som er ude efter Hodjas tæppe!

Eventyret om Hodja og hans flyvende tæppe er skrevet af Ole Lund Kirkegaard og blev første gang udgivet i 1970. Bogen fik straks stor succes og blev senere, i 1985, vist på det store lærred. I år bliver den kendte historie om Hodja vækket til live som musical i Tivolis koncertsal.

Forestillingen indeholder 14 splinternye Sebastian-numre.

Sebastian - komponist og instruktør:
Sebastian begyndte sin karriere som musiker, komponist og sanger i slutningen af 1960'erne og har i over 40 år komponeret ørehængere til både store og små.

Sebastians samarbejde med Mastodonterne går tilbage 1999, og samarbejdet indbefatter musicalhits som "Ronja Røverdatter", "Cyrano", "Skatteøen" og "Pippi". "Hodja fra Pjort" bliver den syvende musical, Mastodonterne sætter op under Sebastians kyndige instruktion.

Facts:
- Mastodonterne blev dannet af Steen Lünell i 1988 og kunne sidste år fejre 25 års jubilæum med forestillingen "Skatteøen", som spillede for fulde sale i Hillerød og i Falconer Centret på Frederiksberg.
- Mastodonterne stiller med over 70 skuespillere i alderen 5-70 år, når "Hodja fra Pjort" spiller i Tivolis Koncertsal.
- "Hodja fra Pjort" er den syvende musical, Mastodonterne sætter op med Sebastian som instruktør.
- Udover titelnummeret "Hodja fra Pjort" har Sebastian skrevet 14 nye numre til sin musical.
- Den 21. september præsenterer Mastodonterne en lille smagsprøve på "Hodja fra Pjort" til et show på plænen i Tivoli.

Relevant information

Se video teaser her.
https://www.youtube.com/watch?v=_aDtSH9Sj3U


Billeder


Pressekontakt

Steen Lünell
Formand
  26 74 40 45
Allan Dion Leo
PR Assistent
  20879816
Sarah Langkilde
PR Assistent

Firma

Mastodonterne
Smørkildevej 8
3400 Hillerød, Danmark

  +45 26 74 40 45
  +45 26 74 40 45

http://www.mastodont.dk

Modtag nyheder fra Mastodonterne på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire