Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/08-11   -   Pressemeddelelse

Og med ét gik danskerne mere ud, MenuCard vil revolutionere danskernes spisevaner

Den danske kultur er ikke en udpræget "gå ud" kultur, derfor vil MenuCard i samarbejde med restauranter landet rundt, ændre danskernes spisevaner og sørge for et blomstrende restaurationsliv. MenuCards medlemmer får med deres medlemskort op til 50% rabat, og restauranterne vil opleve markant flere gæster alle ugens åbningsdage!

MenuCard idéen er simpel og enkel. Ved at tilbyde en god rabat de dage hvor restauranterne normalt oplever en mindre belægning, vil restauranterne sammen med MenuCard gøre det mere attraktivt at spise ude og fylde de tomme pladser. Modsat eksisterende koncepter i Danmark, giver MenuCard deres medlemmer mulighed for kontinuerligt at kunne benytte sig af partnerrestauranternes rabatter og ikke blot "dagens gode tilbud".

"Vi ønsker at MenuCard skal være allemandseje. Prisen for ét års medlemsskab er derfor sat til 299 kr., for at alle kan være med." Udtaler Nicklas Stenfeldt (en af MenuCards stiftere). "Som en gave til de extra madglade danskere, giver vi 10.000 gratis medlemskort til de første, der tilmelder sig på hjemmesiden." fortsætter Nicklas.

Når MenuCard.dk officielt slår dørene i september, skal det blive næsten lige så billigt at spise ude, som hjemme. Det er MenuCards vision, at sørge for fuldt hus alle hverdage i landets restauranter. En vision som de i fællesskab med restauranterne, vil realisere til glæde for både restauranten og forbrugeren. MenuCards koncept er inspireret af lignende koncepter fra London og New York.

MenuCard er stiftet af Christian Arnstedt (Arbejder til daglig for en førende amerikansk konsulentvirksomhed og er uddannet MSc. in Finance fra London School of Economics) og Nicklas Stenfeldt (Serieiværksætter kendt fra bl.a. eventbranchen og tøjfænomenet Jumpin). De to iværksættere er hhv. 23 og 21 år.

Fakta om MenuCard.dk:
- Hjemmeside lanceret pr. 1 august 2011
- 6500 medlemmer pr. 6 august 2011
- 15 freelance account managers
- 3 fuldtidsansatte
- Glæder sig til at bringe billig god mad til den danske befolkning


Relevant information

http://www.menucard.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

MenuCard ApS
St. Kongensgade 23, 1.
1264 København K, Danmark

  31313155
  31313155

http://www.menucard.dk

Modtag nyheder fra MenuCard ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire