Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/03-10   -   Pressemeddelelse

Ny finansdirektør skal være med til at sikre fortsat succes for Microsoft i Danmark

Microsoft i Danmark har ansat Lise Skaarup Mortensen som ny finansdirektør. Lise Skaarup Mortensen får ansvaret for at sikre fortsatte positive økonomiske resultater for Microsofts udviklingsafdeling i Vedbæk samt for salgs- og marketingsdivisionen i Hellerup.

Lise Skaarup Mortensen ser frem til at håndtere økonomien i en virksomhed, som udgør en væsentlig del af den danske it-infrastruktur:
"37 procent af de danske it-arbejdspladser er direkte forbundet til Microsoft, og for hver gang Microsoft tjener én krone, tjener vores partnervirksomheder 9 kroner. Dette betyder, at vi både er forpligtet til og har et ansvar for at drive en sund forretning i Danmark. Den nuværende globale økonomiske krise stiller nogle helt afgørende krav til, hvordan vi som virksomhed kan fortsætte vores vækst "” og det ser jeg som en spændende udfordring, som jeg skal være med til at løse," fortæller Lise Skaarup Mortensen.

Lise Skaarup Mortensen fremhæver også, at hun i sit nye job bliver finansdirektør for både Microsofts salgs- og marketingsorganisation i Danmark samt Microsoft Development Center Copenhagen, der ligger i Vedbæk:
"Med 650 ansatte i Vedbæk og 450 i vores division i Hellerup har Microsoft et stærkt fodfæste i Danmark. Begge afdelinger har kunnet fremvise sorte tal på bundlinjen på trods af en global krisetid, og jeg glæder mig til at være med til at udbygge og fortsætte succesen for begge disse enheder," siger Lise Skaarup Mortensen.

Lise Skaarup Mortensen er 41 år og bor i Virum. Hun er uddannet økonom fra Handelshøjskolen ved Århus Universitet, og kommer senest fra en stilling som CFO i Bring Citymail Danmark. Tidligere har Lise været hos IBM og Mærsk Data.

Om Microsoft:
Microsoft (Nasdaq "MSFT"), der blev grundlagt i 1975, er verdens førende virksomhed inden for software, serviceydelser og løsninger, som gør det muligt for brugerne og virksomhederne at udnytte deres fulde potentiale.

Relevant information

http://www.microsoft.dk


Pressekontakt


Firma

Microsoft Danmark ApS
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark

  +45 22 10 45 81

http://www.microsoft.dk

Modtag nyheder fra Microsoft Danmark ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire