Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/11-10   -   Pressemeddelelse

Fokus på cloud gør ProActive til årets Microsoft partner

It-konsulenthuset ProActive A/S blev den 2. november hædret med prisen som årets danske partner ved uddelingen af Microsoft Partner Award 2010. Her hylder Microsoft de partnere, som viser særligt engagement og entusiasme. I år var det altoverskyggende fokus på cloud.

Hvert år holder Microsoft sin Partner Award-prisuddeling, hvor mere end 3.500 danske Microsoft-partnere har mulighed for at løbe med prisen som årets partner inden for en eller flere af i alt 20 forskellige kategorier. I år var 40 partnere nomineret inden for kategorier som fx Azure, BPOS og kundetilfredshed til prisuddelingen i Mogens Dahl Koncertsal i København.

Én partner løb imidlertid med prisen som Årets Partner på tværs af alle kategorier - it-konsulenthuset ProActive A/S. Ved kåringen blev der lagt vægt på, at ProActive har haft en høj vækst og kundetilfredshed samtidig med, at virksomheden har kastet sig over Microsofts cloud-løsninger:

"ProActive har været en af de første til at tage en chance i et relativt nyt marked for os begge - cloud-markedet. De har vundet ti gange så mange kunder som andre aktive cloud-partnere, både blandt store og mindre kunder.

ProActive giver os desuden god kritik, så vi i fælleskab kan blive bedre," begrunder Erik Kaae, salgsdirektør i Microsoft Danmark.

Nøglen til succes
Hos ProActive forklarer administrerende direktør Max Sejbæk om nøglen til succes i forbindelse med udnævnelsen som årets Microsoft-partner:

"For at holde vores kunder tilfredse kræver det, at vi kan tilbyde dem de bedste løsninger. Det gør ProActive bl.a. med Microsofts cloud-løsninger. Skyen er vejen frem - både for kunderne, for Microsoft og for os. Derfor er vi meget glade for at blive kåret som Årets Microsoft Partner 2010," siger Max Sejbæk.

Det samlede felt vakte i det hele taget begejstring hos Microsoft, som igen i år måtte vælge mellem mange stærke partnere:

"Vi er utrolig positive over partnernes engagement og entusiasme. Det har krævet mange grundige overvejelser at finde de rigtige vindere til Microsoft Partner Awards 2010," siger Erik Kaae.

Skyen overalt
Cloud computing er Microsofts vigtigste fokusområde og for at understrege denne betydning, kårede Microsoft to cloud-vindere: Årets Azure Partner og Årets BPOS Partner.

Netcompany A/S løb med hæderen som årets Azure Partner
"Netcompany har integreret Azure med fantastisk hastighed i deres egen strategi og ikke mindst i konkrete løsninger. Med egne workshops til eksisterende kunder og åbne øjne for Azures potentiale har Netcompany skabt en reel pipeline og indtjening, som ingen anden partner i øjeblikket kan matche," siger Erik Kaae.

BPOS-platformen skifter i disse dage navn til Office 365. Prisen på området blev givet til ProActive A/S. Virksomheden blev valgt som vinder, fordi de har solgt til det største antal brugere i Danmark og en stab af dedikerede cloudspecialister, der fungerer som kundernes betroede rådgivere.

I tabellen ses alle 20 vindere. Så snart vindernavnene er frigivet, kan de findes her: https://partner.microsoft.com/danmark/40117059

Kategori : Vinder

Årets Hosting Partner : Hostnordic A/S

Årets Azure Partner : Netcompany A/S

Årets Desktop Partner : Atea A/S

Årets Dynamics AX Partner : Datacon A/S

Årets Volume Licensing : A Gain A/S

Årets Dynamics NAV Partner : Datapro A/S

Årets OEM Partner : AVD A/S

Årets Dynamics C5 Partner : Inventio.IT A/S

Årets Portals & Collaboration Partner : ProActive A/S

Årets Identity & Security Partner : Omada

Årets Systems Management Partner : EG A/S

Årets Dynamics CRM Partner : Netcompany A/S

Årets BPOS Partner : ProActive A/S

Årets ISV Partner : timeXtender as

Årets pris for bedste kundetilfredshed : Netcompany A/S

Årets Learning Partner : Firebrand Training Nordic A/S

Årets Business Intelligence Partner : Bridgeconsulting A/S

Årets Project & Portfolio Partner : Projectum

Årets Unified Communications : Atea A/S

Årets partner : Proactive A/S

Yderligere information:
Erik Kaae, salgsdirektør, Microsoft Danmark, Tlf.: 45 67 83 00
Anders Adelhorst, pressechef, Microsoft Danmark, Tlf.: 51 57 80 48

Om Microsoft
Microsoft (Nasdaq "MSFT"), der blev grundlagt i 1975, er ledende inden for software, serviceydelser og løsninger, som gør det muligt for brugerne og virksomhederne at udnytte deres fulde potentiale.

Relevant information

http://www.microsoft.dk


Pressekontakt


Firma

Microsoft Danmark ApS
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup, Danmark

  +45 22 10 45 81

http://www.microsoft.dk

Modtag nyheder fra Microsoft Danmark ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire