Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-12   -   Pressemeddelelse

Danske sikkerhedsfolk og slutbrugere kårer bedste 24/7 all round kamera til Milestones camera shoot out

Milestone Systems, verdens førende producent af software til IP-baseret videoovervågning, holdt Danmarks første kamera shoot out den 17. januar 2012 i samarbejde med fire førende kameraproducenter. HD- og megapixel-kameraer giver en ny dimension til videoovervågning med høj opløsning og bredere billedformater og er derfor optimale til videoovervågning. Men hvad sker der, når kameraet udsættes for udfordringer som modlys, mørke og farveægthed? Og hvilket kameramærke klarer sig bedst under disse udfordringer? Det gør Panasonics WV-SP509E, mener danske sikkerhedsfolk og slutbrugere.

Den 17. januar dystede Bosch, Sony, Pelco og Panasonic i Milestone Systems lokaler i Brøndby side om side i en anonym test om titlen som "Bedste 24/7 All-Round Kamera" ud fra fire forskellige scenarier: indendørsinstallation, udendørsinstallation, indgangs- og udgangsparti samt 'low-light'-installation. Over 200 interesserede distributører, forhandlere, rådgivere og slutkunder fra norden stemte ud fra kriterier som båndbreddeforbrug, skarphed, lys og farveægthed - uden at vide, hvilket kameramærke, de bedømte.

Regler: Hver producent måtte medbringe én kameratype, der skulle anvendes i samtlige fire scenarier. Kameraet skulle være et bokskamera i minimum 2MP / HD kamera og måtte kun sættes op med kameraets 'default settings'. Kameraerne skulle - uanset om de var tilgængelige på markedet - være supporteret af Milestone XProtect Corporate 4.1 software via dedikerede drivere.

De fire kameramodeller, der blev anvendt var:
Kamera 1 - Sony: SNC-CH240 Sony
Kamera 2 - Panasonic: WV-SP509E (lanceres i februar 2012)
Kamera 3 - Pelco: Sarix IXE20DN
Kamera 4 - Bosch: NBN-832V-P, Dinion HD 1080p D/N HD-kamera

Vinderen
Det bedste 24/7 all-round kamera er Panasonic WV-SP509E.

"Vi er meget beærede over at vinde Milestones camera shoot out. At vinde sådan en shoot out i direkte konkurrence med tre andre af de store udbydere på markedet, understøtter det, vi altid har sagt - at Panasonic har en af markedets bedste billedkvaliteter," siger Kenneth Bergmann, Nordic Country Manager System Sales, Panasonic.

Det bedste tilgængelige kamera er Bosch typen NBN-832V-P, Dinion HD 1080p D/N HD-kamera.'

Scenarie 1, indendørsinstallation:
1. pladsen: Panasonic, 1785 point
2. pladsen: Sony, 1258 point

Scenarie 2, udendørsinstallation:
1. pladsen: Panasonic, 1693 point
2. pladsen: Bosch, 1681 point

Scenarie 3, indgangs- og udgangsparti:
1. pladsen: Panasonic, 1308 point
2. pladsen: Bosch, 1137 point

Scenarie 4, "˜low-light'-installation:
1. pladsen: Bosch, 1676 point
2. pladsen: Panasonic, 1329 point

"I Milestone Systems tror vi på at "seeing is believing", og derfor har vi valgt at samle branchen til Danmarks første camera shoot out. Vi vil fortsætte med at drive udviklingen af IP-videoovervågning både herhjemme og globalt sammen med kameraproducenterne. Vi er positivt overraskede over de mere end 200 deltagere, der kiggede forbi på de fire timer, arrangementet varede. Vi overvejer derfor, om vi skal afholde et nyt shoot out eventuelt en gang i juni," siger Raziel Bareket, Country Manager, Milestone Systems Danmark.

Det gode sikkerhedskamera
Videoovervågning er i rivende udvikling, men det kan nogle gange være svært at vide, hvad der kendetegner det gode sikkerhedskamera. Bosch, Sony, Pelco og Panasonic er enige om, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger sikkerhedskamera:

- Kig først og fremmest på billedkvaliteten og farvegengivelse. Hvor ægte gengiver kameraet farver under vekslende forhold?
- Gå efter et godt all-round kamera, der kan lave gode billeder både dag og nat. Hvor meget lys skal der til for at se billedet tydeligt i mørke?
- Kig efter båndbreddeforbruget, der gerne skal være så lavt som muligt. Hvis billedet fylder meget på netværket, vil det også fylde meget på harddisken.
- Gå efter et kamera, der kan integreres med andre systemer som fx adgangskontrol, tyverisystemer, brandsystemer eller perimetersikring.
- Vælg en anerkendt producent, der har indblik i alle komponenterne i kameraet og har et bredt forhandlernet for at være sikker på høj kvalitet, service og god support.

Der kommer hele tiden nye modeller i markedet, og Milestone arbejder i tæt samarbejde med producenterne for at sørge for, at videoovervågningssoftwaren supporterer de nyeste modeller konstant. Milestone installationspartnere kan i dag vælge mellem over 1.000 kameramodeller, når de laver sikkerhedssystemer til slutkunder.

Relevant information

http://www.milestonesys.dk/


Pressekontakt


Firma

Milestone Systems A/S
Banemarksvej 50
2605 Brøndby, Danmark

  88 300 330

http://www.milestonesys.dk/

Modtag nyheder fra Milestone Systems A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire