Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/11-14   -   Pressemeddelelse

Brosbøl sender vinder-fotograf på bisontur

Danskerne har delt deres yndlingsnatur i #voresnatur-kampagnen, og nu har miljøministeren valgt sit yndlingsbillede.

Mobilkameraerne har været flittigt i brug i den seneste måned, hvor miljøminister Kirsten Brosbøl har bedt danskerne vise deres yndlingspletter i naturen.

Svampe, solnedgange og skovstier har fundet vej til Instagram, Facebook og Twitter under #voresnatur, og nu har Kirsten Brosbøl fundet sit favoritbillede.

Det bliver Keld Skytte Petersen fra Nordfyn, som bliver belønnet med en tur til Bornholm, hvor der venter en guidet rundvisning i Bisonskoven. Vinderbilledet viser en solnedgang over Skjern Enge i Vestjylland, hvor Danmarkshistoriens største og dyreste naturgenopretningsprojekt blev gennemført fra 1999 til 2003, hvor Skjern Å blev genoprettet.

- Stort tillykke til vinderen og til alle, der deltog og delte billeder af deres yndlingsnatur. De mange billeder viser fint, hvor meget danskerne holder af naturen. Med Naturplan Danmark vil regeringen ikke bare give danskerne mere og bedre natur, men også skabe mere sammenhæng og beskyttelse af vores fælles natur, siger miljøminister Kirsten Brosbøl.

Kirsten Brosbøls eget yndlingssted i naturen er Nordby Bakker på Samsø, hvor hun ofte tilbringer sine ferier med familien.

Se vinderbilledet ved at besøge vores hjemmeside, og for at se billedet i fuld størrelse.

Relevant information

Vinderbilled
http://mim.dk/nyheder/2014/nov/brosboel-sender-vinder-fotograf-paa-bisontur


Pressekontakt

Jens Fuglsang Edelholt
Pressemedarbejder
  91356996

Firma

Miljøministeriet
Børsgade 4
1216 København K, Danmark

  25 61 71 70
  25 61 71 70

http://www.mim.dk

Modtag nyheder fra Miljøministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire