Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-12   -   Pressemeddelelse

Ny økonomi- og IT chef tiltrådt hos Modulex

Modulex har netop ansat Jens Brinkmann som ny økonomi- og IT chef. Jens har siden 1995 været ansat hos discountkæden Fakta, der er en del af Coop. Siden 2008 har Jens været økonomichef for Fakta. Herudover har han bred erfaring med IT og implementeringsprojekter, hvorfor han hos Modulex får ansvaret for såvel økonomi som IT.

"Jeg har kendt til Modulex igennem mange år og har dermed også interesseret fulgt med i Modulex' udvikling. Jeg fandt stillingen som økonomi- og IT-chef meget interessant, da Modulex som dansk produktionsvirksomhed med salgsaktiviteter i både Danmark og internationalt er en spændende arbejdsplads. Jeg ser frem til at opnå en værdifuld indsigt i skiltebranchen, lige fra mindre skilteløsninger til de store nationale og internationale branding projekter indenfor Modulex' ny lancerede koncept Brand On," fortæller Jens Brinkmann.

Modulex igangsatte i slutningen af 2011 en ny strategi, som skal medvirke til at styrke virksomhedens position som totalleverandør af skiltning og visuelle kommunikationsløsninger. Jens Brinkmann ser ligeledes frem til at deltage i denne udviklingsproces; "Modulex er i gang med en spændende udvikling og ekspansion både nationalt og internationalt, hvilket jeg ser frem til at være en del af sammen med resten af organisationen."

Jens er 40 år og bor med sin kone og tre børn i Grindsted.

Jens afløser koncernens forhenværende økonomichef Andreas Jensen, som netop er gået på pension. Efter endt militærtjeneste blev Andreas i 1972 ansat hos Modulex som kontorassistent og siden 1987 har han været ansvarlig for virksomhedens økonomiafdeling. Andreas har således været med til at sætte sit præg på store dele af Modulex´ udvikling.

Ved sit 40 års jubilæum i maj blev Andreas hædret med Den Kongelige Belønningsmedalje. Den Kongelige Belønningsmedalje tildeles i forbindelse med mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed.


Relevant information

http://modulex.dk


Pressekontakt


Firma

Modulex A/S
Kløvervej 101
7190 Billund, Danmark

  +45 72 19 30 00
  +45 72 19 32 52

http://modulex.com

Modtag nyheder fra Modulex DK på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire