Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/09-12   -   Pressemeddelelse

Nelstrøm dekor AS fusjoneres inn i internasjonalt konsern

Det verdensomspennende danske skiltfirmaet Modulex A/S har kjøpt opp skiltfirmaet Nelstrøm dekor AS i Drammen som et ledd i en strategi om å være totalleverandør til prosjektmarkedet samt branding- og rebrandingmarkedet.

"Vi ser fusjonen som strategisk viktig. Oppkjøpet betyr, at vårt norske datterselskap fusjoneres med Nelstrøm dekor, og at vår tilstedeværelse i Norge blir markant sterkere", sier direktør Søren Bendt i Modulex A/S.

Modulex ønsker å utvikle seg fra å være kjent som en kvalitetsleverandør hovedsakelig av interiørskilting, til å bli kundens foretrukne totalleverandør. Derfor utvider Modulex bevisst med oppkjøp av firmaer som supplerer firmaets ambisjon og strategi. Tilsvarende oppkjøp er også gjort i Danmark.

Modulex ble grunnlagt av LEGO konsernet i 1963 i Billund, Danmark., og er i dag verdens ledende virksomhet innenfor wayfinding, skilting og kommunikativ grafikk. Gjennom et internasjonalt nettverk av egne selskaper og forhandlere distribuerer selskapet skiltløsninger til over 45 land.

Siden 1980 har Modulex vært representert på det norske markedet gjennom datterselskapet Modulex Norge AS, som Nelstrøm dekor AS nå blir en del av.
For Nelstrøm dekor åpner fusjonen for helt nye perspektiver for firmaet, som hovedsakelig har vært lokalt fundert. Som en del av Modulex får Nelstrøm mulighet til å arbeide med prosjekter over hele Norge og de øvrige skandinaviske landene.

De opprinnelige 3 eierne av Nelstrøm dekor fortsetter som aksjonærer og ansatte i det fusjonerte selskapet. Samlet har de 17,7 prosent eierskap i Modulex Norge. De resterende aksjer eies av Modulex og Jon Mathisen, som er nåværende daglig leder for Modulex Norge.

"Fusjonen vil klart styrke vår posisjon i markedet. Med en sterkere organisasjon og et solid eierskap i ryggen vil det nyfusjonerte selskapet være i stand til å kapre en større del av markedet, også når det gjelder prosjekter, branding og rebranding", sier direktør Jon Mathisen.

Etter fusjonen, som gjennomføres ved utgangen av august 2012, heter selskapet Modulex Norge AS. Antall medarbeidere blir fordoblet etter fusjonen, og firmaet flytter inn i Nelstrøm dekors nåværende lokaler i Drammen.

Fakta: Nelstrøm Dekor AS ble grunnlagt av Dan Nelstrøm i 1978, og de seneste 30 år har firmaet vært en kjent aktør i skilt- og dekorbransjen i Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus.

Spørsmål kan rettes til:
Søren Bendt, CEO Modulex A/S
M: +45 4094 4411
sbe@modulex.dk

Jon Mathisen, direktør Modulex Norge AS
M +47 2311 5730
Jon.Mathisen@modulex.no

Relevant information

http://modulex.no


Billeder


Pressekontakt


Firma

Modulex A/S
Kløvervej 101
7190 Billund, Danmark

  +45 72 19 30 00
  +45 72 19 32 52

http://modulex.com

Modtag nyheder fra Modulex DK på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire