Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/09-11   -   Pressemeddelelse

Musicalen MAMMA MIA! har solgt 23.000 billetter i Aarhus

MAMMA MIA! - på vej mod en succes
Store Sal - Musikhuset Aarhus fra 24. november 2011

Med to måneder til premieren kan Musikhuset Aarhus melde, at halvdelen af billetterne til musicalen MAMMA MIA! er solgt. Dermed er der lagt op til ny billetsalgsrekord i Musikhuset.

Musikhuset har fået godt fat i det jyske publikum med musicalen MAMMA MIA! og de indtil videre 23.000 solgte billetter vidner om, at musical-tørsten langt fra er slukket i det jyske. Ifølge programchef Mette Kier viser salget, at Musikhuset trækker publikum fra et meget stort opland: "Vi kan glæde os over, at der bliver solgt billetter til MAMMA MIA! i hele Jylland. Når vi kigger på vores salgstal, kan vi se at over halvdelen af billetterne er solgt til folk uden for Aarhus området. For et kulturhus som vores er det skønt at se, at publikum kommer i stort tal fra både Aalborg, Herning og Horsens."

Det er en af verdens mest succesrige musicals, der gør stop i Aarhus. På verdensplan er der solgt mere end 40 millioner billetter. Konceptet omkring denne musical er, at uanset hvor i verden musicalen spiller, er alt fra kostumer og scenografi til koreografi og musikalske arrangementer ens. Kun sproget er forskelligt i de mange opsætninger rundt omkring i verden. For øjeblikket spiller MAMMA MIA! i Rom, Paris, Sao Paolo, Beijing, London og New York, samtidig med at den turnerer i Japan, Sydkorea og i Nordamerika.

Musik og kostumer i foyeren
For de inkarnerede MAMMA MIA!-fans bliver der fra mandag 3. oktober mulighed for at komme lidt tættere på nogle af forestillingens ganske farverige kostumer. Frem til sidste forestilling nytårsaften vil man kunne se nogle originale kostumer fra forestillingen udstillet i Musikhusets Foyer. Det bliver også i Foyeren, at nostalgien og feststemningen blandt publikum kan få helt frit løb efter weekendforestillingerne når restaurant Johan R skruer op for ABBA-musikken og byder på dj's, loungestemning og kulørte drinks.

MAMMA MIA! - på dansk
Dyk ned i en verden af romantik, middelhavssol og vidunderlige ABBA-sange. MAMMA MIA! er en kærlighedsfuld musicalkomedie, der ikke lader et øje tørt eller en dansemuskel urørt. Donna, Sofie, Bibi, Bill og hele det farverige persongalleri tager publikum med på en næsten tre timer lang musicaltur fyldt med farver, livsglæde og fantastisk musik.

Efter 150 forestillinger i Tivoli i København ruller ABBA-bølgen for alvor ind over Jylland med 40 forestillinger i Musikhuset Aarhus. Dermed kan et nyt stort publikum opleve den danske opsætning af MAMMA MIA!, hvor Anne Linnet har oversat de udødelige ABBA-sange og Ann Mariager har oversat dialogen. Blandt de medvirkende i musicalen kan man opleve blandt andet Natasja Arcel, Peter Oliver Hansen, Pernille Schrøder, Silas Holst og Christian Lund.

Arrangør: Musikhuset Aarhus
Forestillingssponsor: Danske Bank

Samarbejdspartner: LEGOLAND Billund - køb en billet til MAMMA MIA! - og få en børnebillet til LEGOLAND Billund.
Billeder kan downloades fra: http://www.musikhusetaarhus.dk/presse

Yderligere information, kontakt venligst Musikhuset Aarhus:
Programchef Mette Kier / 29 38 22 10



Relevant information

http://www.musikhusetaarhus.dk


Pressekontakt


Firma

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Århus C, Danmark

  89 40 90 15

http://www.musikhusetaarhus.dk

Modtag nyheder fra Musikhuset Aarhus på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire