Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/08-12   -   Pressemeddelelse

MW data udvider med ny SharePoint arkitekt

MW data har pr. 1. juni 2012 ansat Lars Bo Thomassen som SharePoint arkitekt.

Lars Bo Thomassen har en baggrund i SharePoint-huset gr3 a/s, hvor han har erhvervet sig stor erfaring med rådgivning, løsningsarkitektur, implementering og undervisning inden for SharePoint portaler, som anvendes til dokumenthåndtering, intranet, extranet og hjemmesider.

Hos MW data vil Lars Bo Thomassen fungere som presaler, systemarkitekt og konsulent på SharePoint-området:

"Jeg glæder mig meget til samarbejdet med MW data og ser spændende muligheder i at kombinere deres store ekspertise på Microsoft Dynamics AX med mine erfaringer med SharePoint platformen.

Jeg tror på, at kombinationen kan være med til at skabe synergi i vores løsninger, da funktionaliteterne i begge produkter kan bindes tættere sammen. Det giver muligheder for at skabe integrerede løsninger, som er lette at anvende for brugerne og gør dem mere effektive i deres arbejde."

Specialister i Microsoft Dynamics AX ERP-løsninger

MW data fokuserer på at sælge og implementere Microsoft Dynamics AX-løsninger på det danske marked, primært til virksomheder med kompleks produktion og logistik samt til internationale koncerner. Vi hjælper virksomheder med at strømline forretningsprocesserne på tværs af sites og udnytte Microsoft Dynamics AX-funktionaliteten fuldt ud.

MW data har status som Microsoft Gold Certified Partner. Dette er det højeste niveau, en virksomhed kan opnå hos Microsoft, og er med andre ord Microsofts kvalitetsstempel. Desuden er MW data en del af det globale AxPact-netværk for verdens førende Microsoft Dynamics AX-leverandører.


Relevant information

http://www.mwdata.dk


Pressekontakt


Firma

MW data a/s
Ærøvej 21
8800 Viborg, Danmark

  70 205 205

http://www.mwdata.dk

Modtag nyheder fra MW data a/s på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire