Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/09-13   -   Pressemeddelelse

Ergonomic Solutions Group når sine internationale vækstmål med Dynamics AX 2012 ERP-system fra MW data

Per Bjerrig, Group Operations Director i Ergonomic Solutions Manufacturing A/S glæder sig over at skiftet til et helt nyt, fælles ERP-system er gået helt efter planen:

"Det har haft en enormt positiv betydning for os, at vi kunne gå live med Microsoft Dynamics AX 2012 til tiden. Også den aftalte økonomi frem til go-live passede. Det er meget fint. Vi havde en lille meromkostning på 8%, hvilket er inden for den usikkerhed, der altid vil være ved denne type projekter."

UDFORDRINGEN INDEN SKIFTET TIL AX 2012
Før skiftet til Microsoft Dynamics AX 2012 arbejdede Ergonomic Solutions Group med fire forskellige, uforbundne ERP-systemer i fire forskellige juridiske enheder. Dette var historisk betinget som følge af løbende virksomhedsopkøb og stiftelse af nye selskaber.

Med tiden voksede udfordringerne sig store, og der blev flere og flere af dem:

- Efter en organisationsændring var virksomheden ikke længere geografisk opdelt, men divisionaliseret. De divisionsansvarlige havde imidlertid intet overblik over, hvordan situationen var på de andre lokationer, eftersom de ikke kunne se ind i ERP-systemerne.

- Enhederne havde ikke indblik i hinandens ordrer. Alt blev registreret dobbelt med rigelig plads til fejl. Det var vanskeligt at få ensrettet processerne på tværs af de forskellige typer selskaber, og samhandlen forløb ikke 100% effektivt.

- Økonomirapporteringen måtte foregå på forskellige kontoplaner.
Der var intet vækstpotentiale i virksomhedens daværende platform.
Det var derfor bydende nødvendigt at skifte til én fælles ERP-løsning.

LØSNINGEN: ET ERP-SYSTEM BASERET PÅ AX 2012
Ergonomic Solutions Group har valgt Microsoft Dynamics AX 2012 som standard-ERP-platform til alle koncernens selskaber. Dynamics AX2012 er med sin InterCompany-funktionalitet et internationalt system, som fuldt ud understøtter virksomhedens ambitiøse vækststrategi.

Løsningen er ud over Dynamics AX2012 baseret på modulerne MW Lagerscanning og MW Invoice Workflow.

Den nye platform sikrer hele koncernen én fælles, fremtidssikret løsning til effektivt at støtte samhandlen internt samt til at supportere de forskellige typer selskaber i forskellige lande. Samtidig holder systemet styr på værdier forbundet med den løbende produktion - dvs. fysiske og økonomiske lagerværdier samt værdier bundet i igangværende arbejde og i materialer udleveret til endnu ikke afsluttede produktioner.

RESULTATET: ERP-SYSTEMET HAR STÅET SIN PRØVE
Med den nye Dynamics AX 2012 ERP-løsning har Ergonomic Solutions opnået at:

- Skabe en platform, som understøtter virksomhedens internationale vækstmål langt ind i fremtiden.

- Spare tid gennem integration fra CAD-systemet til Dynamics AX.

- Sikre hurtigere økonomisk rapportering via en global kontoplan med mange flere informationer og nøgletal af langt højere kvalitet.

- Strømline salgsordreprocessen 100% på tværs af selskaberne og eliminere dobbeltregistreringer, hvilket har øget datasikkerheden betydeligt.

- Supportere egne selskaber og at indlemme nytilkøbte selskaber langt lettere, idet løsningen fungerer på alle sprog baseret på en global template.

Group Operations Director Per Bjerring glæder sig over de positive resultater, som er til at tage og føle på lige fra starten:

"Vi har klaret den største måned i virksomheden til dato med en produktion på 2 gange vores budgetterede mængde helt uden panik og manuelle feberredninger. Dynamics AX 2012 har hermed bestået sin svendeprøve. Systemet virker! Sidst vi havde sådan en måned, var vi alle mærket af stress, fordi vi ikke havde Dynamics AX til at hjælpe os."

VERDENS HØJEST CERTIFICEREDE MICROSOFT DYNAMICS AX-PARTNERE
MW data er totalleverandør af AX 2012 ERP-løsningen og har stået for implementeringerne. I nogle lande er særlige landespecifikke krav implementeret i samarbejde med lokale partnere. Ligesom MW data er de en del af det internationale AxPact-netværk, der består af nogle af verdens højest certificerede Dynamics AX-leverandører.

Per Bjerring fortæller:

"Dette gjorde os i stand til at tilbyde lokal support under implementeringen og efter driftsstarten, uden at vi og MW data på noget tidspunkt slap styringen af projektet".

MERE OM ERGONOMIC SOLUTIONS GROUP
Ergonomic Solutions Group er den førende producent og leverandør af ergonomisk korrekte monteringsløsninger til Point of Sale (POS) installationer til butikker på detailmarkedet over hele verden.

Virksomheden har hovedkvarter i England samt selskaber i Danmark, Frankrig, Tyskland og Italien. Al produktion finder sted i Danmark. Herfra bliver produkterne distribueret ud til salgsselskaberne i de øvrige lande eller direkte til kunderne.

Relevant information

http://www.mwdata.dk


Pressekontakt


Firma

MW data a/s
Ærøvej 21
8800 Viborg, Danmark

  70 205 205

http://www.mwdata.dk

Modtag nyheder fra MW data a/s på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire