Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/06-17   -   Pressemeddelelse

Hverdagspoetisk EP om årstiderne

I slutningen af juli er sangerinden Lone Wernblad aktuel med EP'en 'Årstiderne' om forårets berusende lykke, sommerens flirten og efterårets melankoli.

Lone Wernblad har mange kasketter. Hun er sangerinde, sangskriver, komponist og guitarist. Hun er opvokset i en musikalsk familie og uddannet sangerinde med en overbygning i rytmik fra Rytmisk Musik-konservatorium. De sidste 15 år har hun spillet utallige børnekoncerter, og inden for de sidste fem år har hun optrådt i Danmark, Sverige, Norge, på Færøerne og Island med børneprojektet 'Nordisk - nøj det for børn'. Til oktober står Nuuk Nordisk Kulturfestival på Grønland for tur.

Nu er hun klar med en EP for det voksne publikum med en håndfuld hverdagspoetiske sange om at frygte vinterens mørke og dyrke forårets berusende lykkefølelse, sommerens flirtende gnister og efterårets milde melankoli. Sangene på EP'en er skrevet sammen med Benjamin Aggerbeck med inspiration fra jazz, folk og bossanova - og oftest med et positivt fokus.

Wernblads tekster tager udgangspunkt i livet og hverdagsglæden og vender ofte sproget på hovedet. I februar og marts var singlen 'Vintereksil' det mest spillede nummer på DRs P5.
"Årstiderne er for mig langt mere end vejr og vind. De påvirker mig og er et samspil mellem krop og sind. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at det var det, min EP skulle handle om", siger Lone Wernblad.

Musikalsk kraftcenter
Hen over sommeren optræder Lone Wernblad i flere forskellige sammenhænge. Den 2. juni spiller hun en børnekoncert sammen med Benjamin Aggerbeck for beboerne i Danner. Og i slutningen af juni er hun konferencier på Skagen Festival (29. juni- 2. juli), hvor man bl.a. kan opleve Jacob Dinesen, Mathilde Falch, Folkeklubben og Lars Lilholt.

Hun spiller desuden sammen med Växjö Strygekvartet, der består af fire kvindelige musikere med en baggrund inden for både kammermusik, opera, musicals, rockbands, popmusik, børnemusik og singer/songwriter. Sammen udgør de et musikalsk kraftcenter, der giver Wernblads sange en ekstra dramatisk dimension.

Lone Wernblad har tidligere spillet sammen med Växjo Stråkkvartett i Växjo og Nyköping, Sverige samt ved Copenhagen Songwriter Festival. Ved hver koncert åbnes op for et magisk univers.

"Hver gang vi spiller sammen, kommer vi et helt nyt sted hen. Det giver en helt unik energi, og det giver min musik et helt nyt lydbillede. Det er ret fantastisk at opleve, når man har spillet i mere end 15 år," siger Lone Wernblad.


Lone Wernblad: Årstiderne (EP)
Tekst og musik: Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk
Arrangementer og produktion: Peter Wemö
Udkommer slut-juni.

Kommende koncerter
2. juni (med Benjamin Aggerbeck): Danner, København
29. juli: Lillesand, Norge
29-30. august: Saga Festivalen Trömsö


Relevant information

Lone Wernblad
http://www.livetslone.dk/


Billeder


Pressekontakt

Lone Wernblad
Sangerinde
  40815092

Firma

NB Tekst
Viktoriagade 9, 4 th.
København V, Denmark

  26812722


Modtag nyheder fra Nanna Balslev på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire