Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/09-10   -   Pressemeddelelse

Netværksportalen.dk udvider konceptet

På Netværksportalen.dk har vi udvidet konceptet med et par nye features, så vi nu yder en endnu bedre service for vores besøgende.

Udover at man på portalen kan finde det netværk, der passer præcis til ens interesser og behov, er det nu også muligt at finde relevante links til artikler, der handler om at netværke.

Netværksportalen.dk har desuden oprettet en Facebook-side, hvor man kan starte en diskussion om networking eller et andet relevant emne, og vi har oprettet en twitter-profil, hvor vi løbende vil informere om ting, netværksinteresserede mennesker kan have interesse i.

I skrivende stund er der over 450 netværk og erfa-grupper i vores database.

Netværksportalen.dk giver en fælles indgang til de bedste, mest interessante og mest ambitiøse netværk og erfa-grupper i Danmark. Disse henvender sig både til privatpersoner og til erhvervsfolk. I skrivende stund har vi knap 500 netværk i databasen. Man kan tilmelde sit netværk her.

Det er vores vision, at Netværksportalen bliver det foretrukne sted, man går hen, hvis man ønsker at finde et netværk med mennesker, som deler ens egen interesse - uanset om denne interesse er iværksætteri, innovation, en fritidsinteresse eller noget helt fjerde. Endvidere er det vores vision, at portalen via vores aktivitetskalender bliver en alment brugt opslagstavle for de mest interessante aktiviteter, som netværks-Danmark har at tilbyde. Som noget nyt har vi også besluttet at linke til spændende artikler omkring det at netværke.

I portalens søgefelt kan man søge på præcis det emne, man har interesse for, og man kan kombinere søgningen med geografiske søgninger på et landkort knyttet til søgningen. I den forbindelse er det vigtigt, at man skriver sit søgeord og efterfølgende trykker direkte på den region, man vil søge i. Kombinationen af søgeord og landkort fungerer kun på denne måde.

Netværksportalen.dk ejes og drives af Secoya ApS, der professionelt arbejder med udvikling og vedligeholdelse af CMS baserede portaler, websites, webshops, intranet og extranet.For en nærmere præsentation henvises til www.secoya.dk.

Kunder, interessenter og samarbejdspartnere er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi modtager meget gerne input, hvis man oplever fejl på sitet, eller har generelle spørgsmål vedrørende portalen, medlemskab, mulighed for at annoncere på sitet, eller lignende.

Relevant information

http://www.netvaerksportalen.dk


Pressekontakt


Firma

Netværksportalen.dk
Åbogade 15
8200 Århus N, Danmark

  29829101
  29829101

http://www.netvaerksportalen.dk

Modtag nyheder fra Netværksportalen.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire