Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/04-10   -   Pressemeddelelse

Playstation 3 reparationer med garanti

Grafikchip og Blu-ray drev skaber ofte problemer for Playstation 3 ejere. Never Boot løser problemerne og giver garanti på reparationerne.

Ejere af de populære spillekonsoller Sony Playstation 3, har ofte ingen mulighed for at få maskinen repareret når garantien er udløbet. Never Boot ApS har taget udfordringen op og udbyder nu alle typer af Playstation 3 reparationer med garanti.

"Distributøren af Sony's PS3 spillekonsol og størstedelen af de mange forhandlere, tilbyder ikke reparation når maskinens garanti udløber. Det er et problem vi har taget op og fundet en løsning, hvor vores kunder får garanti på de reparationer der bliver udført i vores værksted." udtaler partner og cheftekniker Martin Sykulski.

Never Boot ApS har siden 2002 arbejdet med IT support og computer reparationer. I 2007 startede Never Boot med at udbyde elektronik reparationer heriblandt reparation af spillekonsoller, forbrugerelektronik og professionelt AV udstyr.

"Vi er meget glade for vores nuværende situation. Gennem de sidste to år har vi gennemgået en periode med konstant vækst. Det har bl.a. resulteret i, at vi har ansat en ekstra teknikker og optimeret vores nuværende faciliteter." Sagde administrerende direktør og partner, Kasper Nielsen.

Relevant information

http://www.neverboot.dk


Pressekontakt


Firma

Never Boot ApS
Brigadevej 18
2300 København S, Danmark

  +45 32 96 13 30

http://www.neverboot.dk

Modtag nyheder fra Never Boot ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire