Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/06-10   -   Pressemeddelelse

Bundkort reparation i bærbare computere

Bundkort i bærbare computere går ofte i stykker og som oftest bliver ejere af disse maskiner præsenteret for muligheden for at få bundkortet udskiftet frem for at få det repareret. Hos Never Boot ses der stadig flere bærbare computere med defekte bundkort, men i stedet for at udskifte kortet, så kan Never Boot reparere det og spare kunden for ca. 2/3 af hvad det vi koste at udskifte til nyt bundkort.

"Ejere af bærbare computere med defekte bundkort er som regel dårligt stillet i forhold til reparation når garantien er udløbet. De fleste kæde-butikker og servicecentre vælger som regel den nemme løsning og udskifter bundkortet. Hos os reparerer vi kortet og dermed kan vi spare kunden for flere tusinde kroner." udtaler partner og cheftekniker Martin Sykulski.

I 2007 da Never Boot ApS startede med at udbyde reparationer af forbrugerelektronik og computere, har virksomheden ansat en ekstra mand og overvejelserne går på at ansatte yderligere en i indeværende år for at dække det voksende behov.

"Vi oplever flere og flere servicecentre, butikker og værksteder som benytter sig af vores services. Det er jo enormt dejligt og det tolker vi som et skulderklap, så det er naturligvis noget vi er glade over." Sagde administrerende direktør og partner, Kasper Nielsen.

For mere info besøg Neverboot.dk eller kontakt Kasper Nielsen på telefon 32961330.


Relevant information

http://www.neverboot.dk


Pressekontakt


Firma

Never Boot ApS
Brigadevej 18
2300 København S, Danmark

  +45 32 96 13 30

http://www.neverboot.dk

Modtag nyheder fra Never Boot ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire