Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/07-13   -   Pressemeddelelse

Sådan tager du på glamping denne sommer

Glamping - glamourøs camping - er populært som aldrig før. Glamping handler om at bringe hotelværelsets luksus og komfort ud i den smukke, vilde natur. Her er en guide til dig, der har lyst til at tage på "glamping" i sommerlandet.

Forestil dig at blive vækket af fuglesang og raslen i trækronerne midt i eventyrlig natur omgivet af et hotelværelses eventyrlige luksus. Det er det, glamping handler om. Store hvide bomuldstelte indrettet med orientalske tæpper, futonseng, rustikke møbler, lysekroner og lys i lanterner, der reflekteres i små spejle. Luksus og moderne fornødenheder midt i naturen. Glamourøs camping kaldes "glamping" og er en voksende trend, der kombinerer luksus og natur.

Har du lyst til glamourøs camping denne sommer - så er opskriften her:
1) Vælg et telt
Kernen i en glamping lejr er et rummeligt, klassisk telt. Nordisk Legacy er bomuldstelte i forskellige klassiske designs såsom en tipi, et rundt telt, et nostalgisk spejdertelt og villateltet i en opdateret version. Teltene er så store, at man nemt kan stå op i dem og de er robuste nok til at blive indrettet med rigtige møbler. Bomulden er behandlet, så teltet modstår sommerregn.

Klassiske bomuldstelte har et fantastisk indeklima. Bomuld er et naturmateriale, og de rummelige telte med store døråbninger har en god ventilation, og luften føles frisk - selv når du vågner om morgenen. Mygge-net i inderteltet og i åbningerne holder myg og andre insekter ude.

2) Vælg et tema
Nu skal du vælge et tema for din glamping ferie. Måske en elegant safari a la filmen "Mit Afrika" med Meryl Streep og Robert Redford i kolonitidens Kenya? Indret med møbler i mørkt træ, khakifarvet sengetøj, messinglamper og en antik globus ovenpå en gammel vintønde.

Eller måske et luksus beduintelt inspireret af Carrie og veninderne i filmen "Sex and the city 2". Hæng smukke satin- og fløjlsstoffer ned fra loftet sammen med en gammel lysekrone og fyld gulvet med persiske tæpper og store bløde puder til at slænge sig på. Pynt omkring indgangen med brændende fakler.

Du kan også gå efter 70'er-retro med storblomstrede campingmøbler, kulørte lyskæder, brune og orange plastiktallerkner, en farverig hængekøje og en solgul parasol. Og glem ikke en retroradio som baggrundsmusik, når I spiller kroket og stangtennis dagen lang.

3) Pak bilen og slå lejr
Så skal bilen fyldes. Medbring absolut alt det, du kan komme i tanke om at få behov for. Glamping handler ikke om at overleve i vildnisset, men om at kombinere en luksuriøs hotelferie med oplevelser i naturen.

Find en teltplads med det rette mix af natur og moderne fornødenheder. Adgang til elektricitet, trådløst internet og frisk vand er essentielt, ligesom gode bade- og køkkenfaciliteter øger bekvemmeligheden. Tag dig god tid med at indrette lejren og teltet - det er vigtigt, at alt fungerer perfekt og ser bragende godt ud.

Når alt er på plads skal du blot lægge dig i din komfortable seng og nyde udsigten til den smukke natur.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Nordisk Company A/S
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg, Danmark

  73734000

http://www.nordisk.eu/

Modtag nyheder fra Nordisk Company A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire