Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/09-13   -   Pressemeddelelse

1 telt, 2 kilo, 3-4 personer

Nordland 3 LW fra den danske outdoor-ekspert Nordisk er et yderst rummeligt trepersoners telt, der vejer lige under to kilo. Nordland 3 LW er opfølger til den banebrydende Telemark-serie, som Nordisk lancerede sidste år.

Vægt er vigtigt for alle rejsende. Lige fra den ekstreme trekker til den lille familie på camping i skoven - ingen har lyst til at slæbe på mere end højst nødvendigt. Derfor har de førende outdoorbrands intensiveret udviklingen af produkter og materialer med ultra lav vægt.

Det danske outdoorbrand Nordisk lancerer i foråret 2014 Nordland 3 LW, som er et tre-fire personers telt, der vejer blot 1980 gram. Nordland er et rummeligt telt med fire sovepladser og et stort apsis med plads til madlavning og baggage. Teltet har flere ventilationsmuligheder og store døråbninger for et optimalt indeklima.

Ultra let og ultra solidt
De store døre er praktiske i løbet af dagen og lukker tæt og nemt om natten med de patenterede quicksnap-magneter fra Nordisk. Nordland er nemt at slå op og fylder kun 13x48 cm, når det er pakket ned.

Nordland 3 LW har en klassisk tunnelkonstruktion med tre stænger, og står solidt i al slags vejr. Teltet er testet i vindtunnel til at modstå vind på op til 25 meter i sekundet, hvilket svarer til kraftig storm på Beaufort skalaen.

Hemmeligheden bag den lave vægt er først og fremmest stoffet. En ultratynd silikoniseret nylonkvalitet på blot 10 denier. Stoffet er utrolig stærkt og har et vandsøjletryk på imponerende 2000 mm, hvilket samtidig sikrer et godt indeklima. Den meget fine, silikonebehandlede nylon er en god nyhed for enhver træt ryg, fordi den sikrer et solidt, vandtæt telt med en meget lav vægt.

Den nordiske teltekspert
Nordisk står selv bag udviklingen af den ultralette, men robuste og vandtætte nylon, som er et resultat af flere års intens produktudvikling.

I 2013 lancerede Nordisk den banebrydende Telemark-serie, som bød på nye innovative materialer som fjerde generations kulfiberstænger og 10 denier vandtæt nylon. Nordisk står også bag Legacy-serien med klassiske bomuldstelte i moderne versioner med fx økologisk bomuld.

Nordisk har et stort udvalg af telte, soveposer, underlag, tasker og kogegrej og med lancering af Nordland 3 LW understreger Nordisk sin ekspertise i outdoor hardware.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Nordisk Company A/S
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg, Danmark

  73734000

http://www.nordisk.eu/

Modtag nyheder fra Nordisk Company A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire