Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/05-14   -   Pressemeddelelse

Nyhed 2014: 1 telt, 2 kilo, 3-4 personer



Oppland 3 LW fra det danske outdoorbrand Nordisk er et yderst rummeligt trepersoners telt, der vejer lige under to kilo. Oppland 3 LW er opfølger til den banebrydende og ultralette Telemark-serie, som Nordisk lancerede i 2013.

Vægt er vigtigt for de fleste rejsende - fra den ekstreme trekkergruppe til den lille familie på camping i skoven. Ingen har lyst til at slæbe på mere end højst nødvendigt, og derfor lancerer det danske outdoor-brand Nordisk nu teltet Oppland 3 LW - et 3-4 personers telt, der vejer blot 1980 gram, eller lidt mindre end to liter mælk. Sammenpakket fylder teltet blot 20x50 cm. Nordisk Oppland 3 LW er dermed det oplagte valg til både vandreture, adventurerace, cykelferie, kajaksejlads og andre rejser, hvor plads og vægt spiller en rolle. Masser af plads - masser af luft Oppland 3 LW er et rummeligt telt med tre-fire sovepladser og et stort apsis med plads til madlavning og baggage. Opbygningen er en klassisk tunnel-konstruktion med tre stænger. Stængerne sidder i indvendige løbegange, hvilket giver ekstra god udspænding og sørger for, at teltet står solidt i al slags vejr. I vindtunneltest klarede Oppland 3 LW et konstant vindtryk på 25 meter i sekundet, svarende til storm. Teltet er nemt at slå op, og oversejlet kan tilmed pakkes og rejses med inderteltet pre-monteret - en feature, der er ideel, hvis det regner eller i en nødsituation. Indendøre tilbyder Oppland 3 LW et optimalt indeklima med flere ventilationsmuligheder og store døråbninger, der er udstyret med de patenterede quicksnap-magneter fra Nordisk. Ultra let og ultra solidt Hemmeligheden bag den lave vægt er først og fremmest stoffet - en ultratynd nylonkvalitet på blot 10 denier. Materialet er silikone-behandlet og har vand-tætte syninger, der gør det 100% vandtæt men samtidigt åndbart, ligesom stoffet er elastisk, så teltet altid står udspændt uanset temperatur. Stoffet er utroligt stærkt og har et vandsøjletryk på 2000 mm, hvilket er imponerende i forhold til den lave vægt. Et vandsøjletryk på 2000 mm giver optimal åndbarhed i varmere vejr.

Billeder


Pressekontakt

Erik J. Møller
CEO
  +45 73 73 40 60
  +45 23 32 71 61

Firma

Nordisk Company A/S
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg, Danmark

  73734000

http://www.nordisk.eu/

Modtag nyheder fra Nordisk Company A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire