Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/10-10   -   Pressemeddelelse

Novo Nordisk tilbagekalder et parti GlucaGen® HypoKit i Danmark

Novo Nordisk tilbagekalder i dag et parti GlucaGen® HypoKit produkter i Danmark. GlucaGen® HypoKit anvendes til behandling af lavt blodsukker (hypoglykæmi) hos mennesker med diabetes. Et meget lille antal hætteglas med pulver i netop dette parti GlucaGen® HypoKit kan have revner, hvilket kan gøre produktet ubrugeligt.

De pågældende produkter kan identificeres ved det såkaldte "˜Lotnummer', som er trykt både på etiketten på æsken, hvori produktet leveres, samt på etiketten på hætteglasset med pulveret. Begge steder står nummeret lodret til højre på etiketten.

Produkterne, som tilbagekaldes, har Lotnummer YW60417 og udløbsdato 01/2013. Tilbagekaldelsen vedrører kun produkter påtrykt dette specifikke nummer. De har været tilgængelige siden 18. august 2010.

Det henstilles til diabetikere, pårørende og plejepersonale, der har modtaget et GlucaGen® HypoKit med det pågældende Lotnummer, at returnere produktet til deres apotek snarest muligt. Produktet ombyttes uden beregning til et nyt.

Novo Nordisk beklager den ulempe, tilbagekaldelsen medfører for diabetikere, pårørende og sundhedspersonale.

Relevant information

http://www.novonordisk.com


Pressekontakt


Firma

Novo Nordisk A/S
Novo Allé
2880 Bagsværd, Danmark

  4442 6718

http://www.novonordisk.com

Modtag nyheder fra Novo Nordisk A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire