Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/08-12   -   Pressemeddelelse

Sommertips til energiforbruget

Sommervarmen er ikke just over os i år - få et par gode råd til, hvordan du undgår, at din energimåler bliver sommervarm

Overvejer du at isolere loftet, så er det den bedste årstid, og det kommer dit energiforbrug til gode til vinter.

Hæng tøjet ud (når der er opholdsvejr) - det tager ikke længe om at tørre uden for. Det er helt gratis, og tøjet dufter dejligt.

Husk at slukke for standby-strømmen. Det er en gammel traver, men ikke desto mindre gælder den stadig. Man kan let spare 5-10 procent ved at slukke for standby-strøm.

Brug sommeren til at få afkalket elkedler, kaffemaskiner og brusehoveder. Det er også en rigtig god ide at rense filteret til emhætten. Alt sammen er det med til at sænke dit energiforbrug.

Når nu det regner så meget, så kan du samle regnvandet sammen og gemme det til de tørre dage og vande haven med det. Det er ikke ret dyrt at købe en beholder, og ellers kan man også vælge at bruge en spand.

Sluk cirkulationspumpen. Ved at slukke pumpen (60 watt) i fire måneder spares cirka 175 kWh om året.

Brug et tænd/sluk-ur i ferien, hvis du har mulighed for det. Du sparer på strømmen og minimerer risikoen for indbrud.

Har du sommerhus, skal du være opmærksom på energiforbruget der. Mange sommerhuse er nogle energislugere, så der kan være mange penge sparet ved at skrue ned for elvarmen og foretage mindre eller større energiforbedringer.

Overvejer du at installere solceller på huset eller sommerhuset, så kig forbi på solnrgi.dk. I løbet af sensommeren og efteråret afholder NRGi også temamøder rundt om i Jylland, hvor du kan blive klogere på fordelene.

- De fleste familier kan faktisk let spare 10 procent på energiforbruget, alene ved at lave små ændringer og uden at det går ud over komforten. Det handler dybest set bare om at ændre vaner, og det er penge lige ned i lommen, fortæller energirådgiver fra NRGi, Camilla Meiniche Nybo.

Relevant information

http://nrgi.dk


Pressekontakt


Firma

NRGi
Dusager 22
8200 Aarhus N, Danmark

  72 22 64 14
  20 66 31 15

http://nrgi.dk

Modtag nyheder fra NRGi på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire